Η Trollbeads αφιερώνει σε όλες τις μανούλες | fyi | womenonly.gr
0:00
11/5/2011

Η Trollbeads αφιερώνει σε όλες τις μανούλες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια πρωτότυπη εκδήλωση διοργάνωσε η TROLLBEADS με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας: το Σάββατο 7 Μαΐου, από τις 10 το πρωί ως της 8 το απόγευμα 

Μια πρωτότυπη εκδήλωση διοργάνωσε η TROLLBEADS με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας: το Σάββατο 7 Μαΐου, από τις 10 το πρωί ως της 8 το απόγευμα, σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του attica στο Golden Hall στο Μαρούσι, η εταιρεία υποδέχτηκε τους φίλους της, αλλά και πλήθος περαστικών, τους οποίους προ(σ)κάλεσε να μιλήσουν για τη μαμά τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να γράψει σε κάρτες τον λόγο για τον οποίο η μαμά τους είναι η καλύτερη και στη συνέχεια να τις τοποθετήσει στο περίπτερο! Πρωτότυποι, τρυφεροί, ανατρεπτικοί λόγοι και επισκέπτες που διασκέδασαν τη συμμετοχή τους ήταν τα χαρακτηριστικά της ημέρας, ενώ μικροί και μεγάλοι φίλοι της TROLLBEADS έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τα αγαπημένα τους κοσμήματα.

Η επιτυχημένη ενέργεια της εταιρείας συνεχίζεται μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook (Trollbeads Greece), όπου όλοι οι λόγοι θα μεταφερθούν και αναρτηθούν προς ψηφοφορία από το κοινό. Η αιτιολογία με τις περισσότερες ψήφους θα χαρίσει στον… εμπνευστή της ένα μοναδικό βραχιόλι TROLLBEADS για να το δωρίσει στη μαμά του… ή όχι! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ