Η συλλογή γυαλιών ηλίου του οίκου Fendi για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16 | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
11:58
1/2/2016

Η συλλογή γυαλιών ηλίου του οίκου Fendi για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η συλλογή γυαλιών ηλίου Fendi Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16 γιορτάζει το μεγαλύτερο πάθος και την τεχνογνωσία με χρωματικούς συνδυασμούς και γραφιστικά μοτίβα, εμβληματικές υπογραφές του ύφους του Ιταλικού Οίκου.

Η γεωμετρική αρχιτεκτονική ενισχύεται από αναπάντεχες χρωματικές αντιθέσεις και εκλεπτυσμένα αλλά καινοτόμα υλικά, δημιουργώντας μια συλλογή με μοναδικό και χαρακτηριστικό σχεδιασμό. Τριγωνικές λεπτομέρειες δημιουργούν ένα τρισδιάστατο εφέ στις πεταλουδέ και «μάτι της γάτας» φόρμες των γυαλιών υπογραμμίζοντας την πρώτιστη επιδίωξη του Fendi για καινοτομία και πειραματισμό. Την ίδια στιγμή έχουν ενσωματωθεί κρυσταλλάκια για να δημιουργήσουν τις εμβληματικές ουρές κροκό στους βραχίονες, μια κομψή και φίνα λεπτομέρεια.

Κάθε κομμάτι αντιμετωπίζεται ως έργο τέχνης που λέει μια ιστορία μέσα από μια εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα: ταρταρούγα, ροζ, κρεμ, κόκκινο και μπλε, μαζί με πιο κλασσικές αποχρώσεις του καφέ και του μαύρου δημιουργού ένας τέλειο συνδυασμό μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού του σκελετού των γυαλιών ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου αυτά αποθεώνουν την μοναδική δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία του Fendi σε ένα ιδανικό πάντρεμα παράδοσης και καινοτομίας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ