Η SARKK δωρίζει ρουχισμό TOMMY HILFIGER σε φιλανθρωπικά ιδρύματα | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
17:52
2/7/2014

Η SARKK δωρίζει ρουχισμό TOMMY HILFIGER σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πιστή στην πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Sarkk ΑΒΕΕ προχώρησε φέτος στη διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλικιών, οι συλλογές Tommy Hilfiger βρήκαν αποδέκτες στον Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου καθώς και στα Παιδικά Χωριά SOS: Βάρης, Θεσσαλονίκης, Θράκης και στον Ξενώνα Ελίζα.

Περισσότερα από 3.500 είδη για παιδιά και ενηλίκους «ταξίδεψαν» μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας χαρίζοντας χαρά σε ανθρώπους που στερούνται βασικών αγαθών.

Η κ. Συλβή Γερογιάννη, Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ, συνόδευσε τις δωρεές σε όλους τους προορισμούς τους. Μετά την ολοκλήρωση της δράσης δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσα από τις δωρεές αυτές φροντίζουμε παιδιά, ενήλικες, μονογονεϊκές οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους που στερούνται βασικών αναγκών ένδυσης & υπόδησης. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με αμείωτη ένταση στην κοινωνία και κυρίως σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ