Η νέα TENA Lady | fyi | womenonly.gr
13:12
6/3/2014

Η νέα TENA Lady

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία νέα εποχή αρχίζει για την TENA Lady. Αλλάζει, ανανεώνεται, γίνεται πιο θηλυκή και πιο δυναμική όπως ακριβώς είναι η σύγχρονη  γυναίκα στην οποία απευθύνεται.

Με νέες συσκευασίες, κρατώντας όμως το ίδιο επίπεδο προστασίας των προϊόντων, η TENA Lady έρχεται να μιλήσει στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν θέματα ελαφριάς ακράτειας, παραμένουν όμως δραστήριες, αγαπούν τον εαυτό τους και ζουν όπως αυτές θέλουν. Στόχος της είναι να αφήσει έξω από τη ζωή των γυναικών αυτών τα ταμπού και τους μύθους της μέσης ηλικίας και να αναδείξει τη θηλυκή πλευρά των γυναικών που αισθάνονται όμορφα με τον εαυτό τους.

Το γυναικείο σώμα μπορεί να γίνει απρόβλεπτο κάποιες στιγμές, ενώ παράλληλα είναι εκτεθειμένο στους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Χρειάζεται προστασία, ασφάλεια και άνεση. Γι’ αυτό το λόγο, η νέα σερβιέτα TENA Lady είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει άμεση απορροφητικότητα και απόλυτη προστασία όλες τις ώρες.

Λεπτή και με ανατομική κατασκευή, η νέα αυτή σερβιέτα ακράτειας, εξασφαλίζει άνεση και σιγουριά, βάζοντας ένα τέλος στις απρόβλεπτες «καταστάσεις». Ενισχυμένη πλέον, στα προϊόντα Maxi και Extra Plus με τη ζώνη γρήγορης απορρόφησης InstaDRY™, η νέα TENA Lady προφυλάσσει από ξαφνικές, έντονες διαρροές καθώς γίνεται άμεση και γρήγορη απορρόφηση του υγρού άμεσα στον πυρήνα του προϊόντος και έτσι διατηρείται το σώμα στεγνό και καθαρό. Παράλληλα οι απαλές της άκρες και η στενή της εφαρμογή προσφέρουν το απαραίτητο επίπεδο άνεσης και σιγουριάς την ίδια στιγμή.

Οι νέες σερβιέτες και τα σερβιετάκια TENA Lady έρχονται σε δυναμικές, ευχάριστες και ελκυστικές συσκευασίες με λουλούδια που στόχο έχουν να απομακρύνουν την ανασφάλεια των γυναικών και να τις γεμίσουν με αυτοπεποίθηση. Συσκευασίες με μοντέρνο και θηλυκό design, που βοηθούν τις γυναίκες να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα αυτό που χρειάζονται καθώς τα χαρακτηριστικά τους και τα οφέλη τους αναγράφονται με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο στη συσκευασία.

Πλέον, οι γυναίκες άνω των 40 ξέρουν τι θέλουν και πώς να το διεκδικούν. Είναι όμορφες, χαίρονται τη ζωή, κινούνται διαρκώς και αναζητούν νέες προκλήσεις. Χρειάζονται ένα σύμμαχο για την καθημερινότητά τους που θα αναδεικνύει τη θηλυκότητά τους κάθε ώρα και κάθε στιγμή. Η νέα σερβιέτα ελαφριάς ακράτειας, TENA Lady έρχεται να ανταπεξέλθει σε αυτόν ακριβώς το ρόλο και να υπενθυμίσει σε όλες τις γυναίκες πως τίποτα δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που αξίζουν να έχουν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ