Η MasterCard και τα Public επιβραβεύουν τις αγορές σας στη στιγμή! | fyi | womenonly.gr
15:38
22/2/2016

Η MasterCard και τα Public επιβραβεύουν τις αγορές σας στη στιγμή!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πραγματοποιήστε οποιαδήποτε αγορά με κάρτα MasterCard στα καταστήματα και το e-shop των Public και διεκδικείστε άμεσα μία από τις 5.000 δωροεπιταγές Public αξίας €10.

Η MasterCard και τα Public συνεργάζονται για να κάνουν τις αγορές σας πιο διασκεδαστικές, επιβραβεύοντας τους κατόχους καρτών MasterCard που θα επιλέξουν τα 45 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα ή το public.grγια τις αγορές τους.

Με οποιαδήποτε αγορά σε όλα τα καταστήματα Public και στο www.public.gr με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας MasterCard μπορείτε να κερδίσετε δωροεπιταγές Public αξίας 10€. 5.000 νικητές κερδίζουν γρήγορα και απλά, τη στιγμή της αγοράς.

Συγκεκριμένα, από τις 22 Φεβρουαρίου έως και τις 22 Μαρτίου 2016, οι συναλλαγές με κάρτες MasterCardεπιβραβεύονται στα Public. Smartphones, tablets, laptops, gaming, μουσική, ταινίες, βιβλία, προϊόντα ήχου και εικόνας, παιχνίδια, αξεσουάρ, wearables και gadgets είναι μόνο μερικά από τα συναρπαστικά προϊόντα που θα βρείτε στα Public! Επιλέξτε ανάμεσα σε 500.000 προϊόντα, χρησιμοποιήστε κάρτα MasterCard για οποιαδήποτε αγορά σας, μικρής ή μεγάλης αξίας, και κερδίστε. Οι τυχεροί νικητές παραλαμβάνουν τη δωροεπιταγή με την απόδειξη των αγορών τους και την προσκομίζουν στο ταμείο στην επόμενη αγορά, ενώ οι νικητές των αγορών στοwww.public.gr μπορούν να εξαργυρώσουν την δωροεπιταγή τους σε επόμενες αγορές στο e-shop.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ