Η Λουξ σε πηγαίνει θέατρο! | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
10:55
5/11/2019

Η Λουξ σε πηγαίνει θέατρο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συγκεκριμένα σε προσκαλεί να παρακολουθήσεις, δωρεάν, τη γενική πρόβα του Χαρτοπόλεμου... για αρχή!

Με μία σειρά θεατρικών παραστάσεων,όπου το κοινό με ελεύθερη είσοδο παρακολουθεί, τη Γενική Πρόβα του θιάσου, την Prova Generale, η Λουξ ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με το θέατρο.

Η αρχή την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, με τον "Χαρτοπόλεμο", την παράσταση του Βαγγέλη Ρωμνιού σε δραματουργία Γιωργή Τσουρή & σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, στο Μικρό Γκλόρια.

Μετά το τέλος της παράστασης, θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ κοινού και συντελεστών, για το θεατρικό έργο, που μόλις παρακολούθησαν. Η πρώτη ερώτηση για την έναρξη της συζήτησης θα γίνει από τη Σοφία Πανάγου, ηθοποιό και πρεσβευτή της ενέργειας.

Με αυτή την ενέργεια η Λουξ συνεχίζει να υποστηρίζει τον Ελληνικό πολιτισμό δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση πλέον και στο θέατρο προσπαθώντας να ενδυναμώσει παράλληλα την επαφή του κοινού με τον θεατρικό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λουξ επέλεξε συμβολικά να ξεκινήσει αυτή την ενέργεια με ένα σύγχρονο Ελληνικό έργο.

Λίγα Λόγια για την παράσταση

Με ένα sold out τριών ετών, έρχεται για 4η χρονιά φέτος ο Χαρτοπόλεμος, από το επιτυχημένο δίδυμο Γιωργή Τσουρή - Γιώργου Παλούμπη (170 τετραγωνικά), σε κείμενο Βαγγέλη Ρωμνιού.

Μία παράσταση για την Ελλάδα του σήμερα, "γροθιά στο στομάχι" όπως χαρακτηρίστηκε. Κωμωδία και δράμα, αγωνιώδες θρίλερ και καθημερινότητα συμπλέκονται και συνθέτουν το μωσαϊκό του έργου, αλλά και την ταυτότητα της Ελλάδας του σήμερα.

Παίζουν: Πέτρος Σπυρόπουλος, Άννα Κολιοφώτη, Θάνος Αλεξίου, Παύλος Πιέρρος, Φοίβος Ριμένας

Info:
Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, ώρα προσέλευσης 21.30
Θέατρο Μικρό Γκλόρια, Ιπποκράτους 7
Είσοδος Ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας

 

Ιδού και το βίντεο της παράστασης για μια πρώτη γεύση

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ