Η La Roche-Posay υποστηρίζει τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
14:14
19/9/2014

Η La Roche-Posay υποστηρίζει τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η La Roche-Posay υποστηρίζει τoν Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure®, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο, συμμετέχοντας στην αποστολή ενός ηχηρού μηνύματος ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.  

Ο Αγώνας Greece Race for the Cure® είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Διοργανώνεται εδώ και 31 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως από την αμερικανική οργάνωση Susan G. Komen®, ενώ στην Ελλάδα διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της Susan G. Komen®. 

Στην καρδιά της La Roche- Posay, βρίσκεται το Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay που από το 2009, έχει υποδεχτεί πάνω από 5.500 ασθενείς με καρκίνο προσφέροντάς τους δερματολογικές θεραπείες που συνδέονται με την αντιμετώπιση παρενεργειών από τις θεραπείες κατά του καρκίνου. Με απώτερο όραμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, οι δερματολογικές θεραπείες του Ιαματικού Κέντρου της La Roche-Posay επαναφέρουν την αίσθηση άνεσης, καταπράϋνσης και ευκινησίας, μα κυρίως ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των ασθενών στο αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο. Πιστή στη δέσμευσή της, η La Roche-Posay στηρίζει το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και δίνει ηχηρό παρόν στον Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure®.  

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο περίπτερο της La Roche-Posay οι επισκέπτες και οι δρομείς θα μπορούν να λάβουν δείγματα της ενυδατικής φροντίδας HYDRAPHASE INTENSE, να δοκιμάσουν το Ιαματικό Νερό ΕΑU THERMAL της La Roche-Posay, που έχει αποδεδειγμένες θεραπευτικές, αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για να τονώσουν και να αναζωογονήσουν το δέρμα τους. Επιπλέον, για την προστασία από τον ήλιο, η La Roche-Posay θα παρέχει σε όλους τη δυνατότητα να προστατευτούν με τα προϊόντα ANTHELIOS, που προσφέρουν πολύ υψηλή προστασία, ακόμα και από τις μακρές ακτίνες UVΑ.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ