Η H&M στηρίζει την ελληνική μόδα: μάθε πως! | fyi | womenonly.gr
12:36
21/10/2013

Η H&M στηρίζει την ελληνική μόδα: μάθε πως!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
17 Οκτωβρίου @Η&Μ Ερμού 54.
17 Οκτωβρίου @Η&Μ Ερμού  54.

17 Οκτωβρίου @Η&Μ Ερμού  54. H H&M Greece και το περιοδικό ELLE γιόρτασαν την έναρξη της εβδομάδας μόδας και το λανσάρισμα της Χειμερινής συλλογής Η&Μ με ένα fashion happening που στόχευε στη στήριξη των νέων Ελλήνων σχεδιαστών και των νέων ταλέντων.

Εκατοντάδες εκπρόσωποι και φίλοι  της μόδας παρευρέθηκαν για να δουν από κοντά τις Χειμερινές προτάσεις των τεσσάρων διακεκριμένων νικητών των περσινών New Designers Awards του 13ου AXDW σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα που συνέθεσαν τα ποτά και η μοναδική μουσική της βραδιάς.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Τάγκαλου, νικήτρια του MB Fashion Award Greece for innovation and top aesthetic, ο Σπύρος Στεφανουδάκης (Ins²omniac), νικητής του Best New Designer, η Μαρία Πραστάκου (180 degrees), νικήτρια του βραβείου Best Trendsetter και η Λουκία Κυριακού (LK Creations), νικήτρια του βραβείου Best Catwalk καθώς και οι styling experts του περιοδικού ELLE, Βασιλική Παππά και Γεωργία Κλεισούρα δημιούργησαν τις δικές τους χειμερινές προτάσεις, φωτογραφήθηκαν και μίλησαν με τον κόσμο που ήρθε για να τους γνωρίσει από κοντά. 

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό  ολοκληρώθηκε και το Styling Workshop με πρωταγωνιστές 5 νέα ταλέντα που αναδείχθηκαν από τον on-line φωτογραφικό διαγωνισμό της Η&Μ. Οι συμμετέχοντες δημιούργησαν το δικό τους χειμερινό outfit με βάση το styling training και τη καθοδήγηση που έλαβαν από τους Visual Merchandisers της εταιρείας.

Καλύτερο look επιλέχθηκε από τους 4 designers και το ELLE το outfit της Ρούλα Μπάγια, και θα παρουσιαστεί στο ELLE Δεκεμβρίου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ