Η H&M ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Κόρινθο | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
11:49
20/2/2016

Η H&M ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Κόρινθο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στις 30 Μαρτίου 2016, στις 18.00 το απόγευμα, η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, θα εγκαινιάσει στο

εμπορικό κέντρο Mare West στην Κόρινθο (5ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών) το 1ο κατάστημα

της για όλη την οικογένεια γιορτάζοντας το με μια σειρά από εκπλήξεις, δώρα και προσφορές,

για όλους.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Το νέο H&M κατάστημα των 1.900 τ.μ. θα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα γυναικείας, αντρικής, νεανικής και παιδικής μόδας - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, Underwear, Accessories και Cosmetics.

”Η Κόρινθος είναι μια από τις πόλεις στις οποίες πάντοτε επιθυμούσαμε να έχουμε παρουσία και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σύντομα θα ανοίξουμε με ένα ολοκληρωμένο κατάστημα. Στόχος μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας το μάξιμουμ της αγοραστικής εμπειρίας μέσω μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας.” δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Το κατάστημα θα ανοίξει με την Ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ που φέτος έχει επιρροές από το μοντέρνο ρυθμό της πόλης. Η συλλογή απευθύνεται στην εκλεκτική, σύγχρονη γυναίκα η οποίαφοράει βασικά κομμάτια μόδας σε συνδυασμό με ανοιξιάτικα φορέματα και τουνίκ. Οι λεπτομέρειεςκαι τα κεντήματα πρωταγωνιστούν σε μπλούζες και τζάκετ για απόλυτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 32 καταστήματα σε 11 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα και Χανιά. Μέσω των καταστημάτων της, η H&M προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να δημιουργήσουν ένα προσωπικό ύφος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ