Η Gisele το πρόσωπο & η φωνή της φθινοπωρινής συλλογής H&M | fyi | womenonly.gr
11:36
3/9/2013

Η Gisele το πρόσωπο & η φωνή της φθινοπωρινής συλλογής H&M

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Gisele Bündchen είναι το πρόσωπο της φθινοπωρινής εκστρατείας της H&M. 

Το διεθνές super model θα φορά τα απαραίτητα κομμάτια της σεζόν στην H&M, ένα σκληρό αλλά θηλυκό look κατευθείαν από τη μόδα του δρόμου, αποτελούμενο από πρακτικά παλτό και σακάκια που φοριούνται μαζί με μπλούζες, κολεγιακά και παντελόνια.

Παγκόσμια αποκλειστικότητα αποτελεί το γεγονός ότι η Gisele θα τραγουδάει επίσης στην εκστρατεία, η οποία περιλαμβάνει τηλεοπτικές και διαδικτυακές διαφημίσεις, καθώς και διαφημίσεις στον Τύπο και σε διαφημιστικές πινακίδες, αρχής γενομένης από τις 26 Σεπτεμβρίου.

Το τραγούδι «All Day And All Of The Night» του συγκροτήματος The Kinks θα διατίθεται για δωρεάν λήψη από το hm.com, ενώ θα είναι επίσης στο iTunes, με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για τη UNICEF.

Για κάθε λήψη από το iTunes, η H&M θα δίνει στη UNICEF χρηματικό ποσό για την αγορά ενός εμβολίου ενός παιδιού. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι το πρόσωπο της Η&Μ φέτος το φθινόπωρο.

Λατρεύω το look της μόδας του δρόμου και το γεγονός ότι μπορούμε να βρούμε πόρους για έναν τόσο καλό σκοπό. Ελπίζω να το κατεβάσουν όλοι το τραγούδι μου!», λέει η Gisele.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ