Η FREZYDERM μαζί με το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί στο φετινό Sail for Pink στις 15 Μαΐου. | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
14:19
9/5/2016

Η FREZYDERM μαζί με το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί στο φετινό Sail for Pink στις 15 Μαΐου.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η FREZYDERM ανοίγει τα πανιά της μαζί με το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης και σας προσκαλεί στο φετινό Sail for Pink, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου.

Φέτος, παράλληλα με τον ιστιοπλοϊκό αγώνα θα διεξαχθεί και η Πορεία Ελπίδας στην παραλία Θεσσαλονίκης. Είστε όλοι καλεσμένοι!

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία διοργανώνεται φέτος, για 4 η συνεχή χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και επίσημο χορηγό την ελληνική εταιρεία FREZYDERM βοηθώντας να μεταφερθεί το μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού σε όλη την Ελλάδα.

Για ακόμα μία φορά η FREZYDERM αποδεικνύει έμπρακτά την προσφορά της προς τις γυναίκες και συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» συμμετέχοντας στο 4ο Sail for Pink. Με περίπτερο ενημέρωσης των γυναικών για την αντιηλιακή προστασία και δειγματοδιανομή αντηλιακών, η FREZYDERM συμβάλει στην προστασία από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και κάνει το καλοκαίρι ξέγνοιαστο για κάθε γυναίκα.

Η FREZYDERM σας προσκαλεί όλους να γίνουμε μαζί ένα και να ενισχύσουμε τον αγώνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού καθώς και να στηρίξουμε τις γυναίκες με εμπειρία της νόσου.

Ελάτε να περπατήσετε μαζί μας στην Πορεία Ελπίδας, με έναρξη το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία και τερματισμό το Λιμάνι.

Δηλώστε συμμετοχή στο: www.sailforpink.almazoisthes.gr

Ώρα συγκέντρωσης: 12.00πμ.

Ώρα έναρξης πορείας:13.00μμ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ