Η Βράβευση των κορυφαίων αθλητών με αναπηρία για το 2019 στα κανάλια Novasports! | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
12:28
2/12/2019

Η Βράβευση των κορυφαίων αθλητών με αναπηρία για το 2019 στα κανάλια Novasports!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα μεταδοθεί ζωντανά στο Novasports1HD και στο WebTV του Novasports.gr (διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο), η εκδήλωση τιμής της υπεράνθρωπης προσπάθειας των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν στην ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα και διακρίθηκαν στις παγκόσμιες διοργανώσεις κατά το 2019.

Αθλητές όπως οι Δημοσθένης Μιχαλετζάκης (κολύμβηση), Παναγιώτης Τριανταφύλλου (ξιφασκία), Αθανάσιος Βαγενάς (άρση βαρών), Εμμανουέλα Μασούρου (Τζούντο)  θα παραστούν και θα παραλάβουν το βραβείο για τη διάκρισή τους. Την επετειακού χαρακτήρα εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel Μέγαρο θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, Διονύσης Στρούμπος και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Οι ενέργειες επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία. Η Nova, κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο ρόλο του «Μεγάλου Χορηγού Επικοινωνίας».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ