Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ παρουσιάζει Γεύση... από Ιστορία - Νέα επετειακά Ζυμαρικά 1821 | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
18:31
9/3/2021

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ παρουσιάζει Γεύση... από Ιστορία - Νέα επετειακά Ζυμαρικά 1821

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, μια αμιγώς Ελληνική εταιρία, ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», παρουσιάζει με υπερηφάνεια, το «1821».

Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ δημιούργησε ένα πρωτοποριακό προϊόν, εμπνευσμένο από το ηρωικό 1821. 

Μέσα στην επετειακή συσκευασία υπάρχουν δέκα μοναδικά σχήματα ζυμαρικών, εμπνευσμένα από την ηρωική εξέγερση των Ελλήνων, όπως είναι η παραδοσιακή ανδρική και γυναικεία ενδυμασία, το στεφάνι της δόξας, η περικεφαλαία, το τσαρούχι, το καράβι και το ναυτικό κανόνι που σηματοδότησαν τους ένδοξους αγώνες των προγόνων μας.

Αξίες όπως το θάρρος, η δημοκρατία και η αλληλεγγύη, άρρηκτα συνδεδεμένες με την Ελληνική Επανάσταση του 1821,  παρουσιάζονται με έναν ευφάνταστο τρόπο. Μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για τις ιστορικές μάχες και τα γεγονότα του 1821 ενώ  απολαμβάνουν ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα.

Τα καινοτόμα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ 1821, μέσω μίας σειράς στοχευμένων ενέργειων θα βρίσκονται όλο το 2021 σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Παράλληλα, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, θα δωρίσει σε 200 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα 200 βιβλία με θέμα την Ελληνική Επανάσταση, η οποία αποτέλεσε την αφετηρία της ίδρυσης του σύγχρονου Ελληνικού Kράτους!

Ακολουθήστε μας στο https://www.facebook.com/heliospasta και στο https://www.instagram.com/heliospasta/

Επίσης, δείτε και τις συνταγές μας στο www.1821pasta.com

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ