Η αντιπροσωπεία παικτών του Πανθρακικού μαζί με εκπρόσωπο της εταιρείας Stoiximan, επισκέφθηκαν το Σύλλογο Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
11:00
23/12/2015

Η αντιπροσωπεία παικτών του Πανθρακικού μαζί με εκπρόσωπο της εταιρείας Stoiximan, επισκέφθηκαν το Σύλλογο Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της ομάδας μας, αντιπροσωπεία παικτών του Πανθρακικού μας μαζί με εκπρόσωπο του Μεγάλου Χορηγού μας, της εταιρείας Stoiximan, επισκέφθηκαν το Σύλλογο Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015.


Πιο συγκεκριμένα, μία ημέρα μετά τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Αντώνης Λαδάκης, ο Γιάννης Χρήστου, ο Χρήστος Μελίσσης, ο Γιάννης Ποτουρίδης και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μαζί με το Υπεύθυνο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας μας, Χάρη Παρασκευόπουλο, καθώς και τον Υπεύθυνο Χορηγιών της εταιρείας Stoiximan, Γιώργο Κυπραίο, φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» στο Ροδίτη, μοιράζοντας χαρά και στα μέλη του, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.


Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τα μέλη του Συλλόγου, τους έδωσαν υπογεγραμμένες φανέλες του Πανθρακικού και άλλα αναμνηστικά δώρα, ενώ υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν τη φιλοξενία στο προπονητικό κέντρο και σε κάποιον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας το προσεχές διάστημα. Την ίδια στιγμή ο Μεγάλος Χορηγός του Πανθρακικού για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, η εταιρεία Stoiximan, αναμένεται να ενισχύσει οικονομικά με ένα χρηματικό ποσό τη σημαντική δράση του Συλλόγου Άγιοι Θεόδωροι.

Στο περιθώριο της από κοινού επίσκεψης στο Ροδίτη του Πανθρακικού και της Stoiximan, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί φιλοξενούμε σήμερα στο χώρο μας τα καμάρια μας, τους παίκτες του Πανθρακικού, που ήρθαν να μας δώσουν ευχές για τα Χριστούγεννα αλλά και τον εκπρόσωπο της εταιρείας Stoiximan, που προτίθεται να μας ενισχύσει οικονομικά και την ευχαριστούμε από καρδιάς. Για τη νέα χρονιά, αφενός στον Πανθρακικό ευχόμαστε να έχει πολλές επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους και να πετύχει τους στόχους του και αφετέρου στη Stoiximan ευχόμαστε να συνεχίσει το κοινωνικό της έργο και με άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες».

Εκ μέρους των αθλητών της ομάδας μας, δηλώσεις έκανε ο Αντώνης Λαδάκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Εκπροσωπώντας την οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζουμε τη χαρά για την παρουσία μας εδώ. Οι άνθρωποι εδώ παράγουν πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο και δίνουν αγάπη στους ανθρώπους που φιλοξενούν εδώ, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Σε όλους εδώ εύχομαι να έχουν δύναμη και ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά. Μακάρι να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε σύντομα τη φιλοξενία, αφού το προπονητικό μας κέντρο είναι πολύ κοντά».

Τέλος, ο Υπεύθυνος Χορηγιών της Stoiximan, Γιώργος Κυπραίος, ανέφερε:

«Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan, στεκόμαστε στο πλευρό του Συλλόγου Μέριμνας Α.με.Α Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» , ενισχύοντας ένα έργο, που τα μέλη της ακούραστα και πιστά επιτελούν για περισσότερο από 30 χρόνια. Για τη Stoiximan είναι κοινός τόπος πως μπροστά σε τέτοιες προσπάθειες που συντηρούν και καλλιεργούν ισχυρές αξίες και ιδανικά, όπως αυτά του σεβασμού, της ισότητας των ευκαιριών και της κατανόησης του διαφορετικού, θα βρίσκεται πάντα σε πρώτη γραμμή ως μέτοχος και υποστηρικτής. Και όταν σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλει και ένας σύλλογος όπως ο Πανθρακικός, πολύτιμο μέλος της ακριτικής κοινωνίας της Κομοτηνής, τότε μόνο καλύτερα αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε. 

Ευχόμαστε με τη σημερινή μας παρουσία, που είναι ξεχωριστή για τη Stoiximan, να έχουμε συμβάλλει στην επικοινωνία και την περαιτέρω ανάδειξη της τόσο σημαντικής δραστηριότητας του Συλλόγου, με την ελπίδα ότι το σπουδαίο έργο σας θα συναντήσει και θα ανταποκριθεί στις ανάγκες αυτών των παιδιών και των οικογενειών τους».

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ