Γίνε κι εσύ Mixologist στα T.G.I. Friday’s | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
15:11
11/2/2014

Γίνε κι εσύ Mixologist στα T.G.I. Friday’s

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη, τα T.G.I. Friday’s® σας δίνουν την ευκαιρία να μυηθείτε στα μυστικά του mixology! Οι χαρισματικοί bartenders των T.G.I. Friday’s® θα μας υποδεχτούν με την πιο καλή τους διάθεση και θα μοιραστούν συνταγές και tips για τα πιο λαχταριστά cocktails.

Τα «μαθήματα» του Mixology Lab περιλαμβάνουν αγαπημένες γεύσεις, όπως τα Cuban Mojito, Raspberry Rose Mojito και Havana Passionate αλλά και νέες προτάσεις, όπως τα Havana Fashion Verde, Havana Cuban Chili Jam και Havana Hazelnut Temptation. Όσοι από εσάς ονειρεύεστε μία βραδιά στην άλλη πλευρά του bar, έχετε τώρα την ευκαιρία σας! Οι bartenders των T.G.I. Friday’s® θα σας μάθουν τις τεχνικές παρασκευής των Havana cocktails και θα σας βοηθήσουν να τα φτιάξετε μόνοι σας.

Δημιουργήστε κι εσείς το δικό σας cocktail κάθε Τρίτη και Πέμπτη 21:00 – 24:00, απολαύστε το μόνο με 3,00€ και εντυπωσιάστε την παρέα σας με τις ικανότητές σας στο bartending. Αν πάλι η απόλαυση για εσάς κορυφώνεται στη fun ατμόσφαιρα των T.G.I. Friday’s®, ζητήστε να δοκιμάσετε τα cocktails του Mixology Lab στην προνομιακή τιμή των 5,95€, καθημερινά, μέχρι τις 20 Μαρτίου. 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το event εδώ και ακολουθήστε τα T.G.I. Friday’s® στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για ακόμα περισσότερα καταπληκτικά φαγητά και ποτά, σε μία ατμόσφαιρα που η κάθε μέρα μοιάζει Παρασκευή! #TGIF

 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ