Εσύ κλίκαρες στο www.zolotas.gr | fyi | womenonly.gr
13:46
27/9/2013

Εσύ κλίκαρες στο www.zolotas.gr

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Nέο e-shop της φίρμας Zolotas
Nέο e-shop της φίρμας Zolotas

Ο οίκος ZOLOTAS εισέρχεται σε μια νέα εποχή, εγκαινιάζοντας το νέο ηλεκτρονικό του κατάστημα και υπόσχεται στους πελάτες του, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, μια μοναδική εμπειρία online αγορών.

Ο «χρυσός» κόσμος του οίκου ZOLOTAS σας υποδέχεται στις ηλεκτρονικές του σελίδες όπου μπορείτε να αποκτήσετε τα μοναδικά του κοσμήματα από όπου και εάν βρίσκεστε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Ανακαλύψτε τις διαχρονικές και νέες συλλογές κοσμημάτων, τις συλλογές γάμου με τα ξεχωριστά μονόπετρα και τις ξεχωριστές βέρες του οίκου ZOLOTAS.

Επιλέξτε από τις πολύτιμες προτάσεις δώρων αυτό που ταιριάζει σε εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάθε αγορά μπορεί να αποσταλεί ως δώρο, με προσωπική κάρτα από εσάς.

Με αφετηρία το 1895, περιηγηθείτε στην ιστορία του παλαιότερου ελληνικού οίκου κοσμημάτων και εγγραφείτε στο Newsletter ώστε να ενημερώνεστε για τις νέες συλλογές, τις πολιτιστικές & φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και χορηγίες καθώς και κάθε νέα δράση του οίκου.

Ο οίκος ZOLOTAS, σύγχρονος πρέσβης του ελληνικού κοσμήματος, πρωτοπορεί στα πλαίσια της νέας, σύγχρονης διαδικτυακής εποχής.

Κάνε τώρα κλικ στο www.zolotas.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ