Ερωτευτείτε τα έντονα φθινοπωρινά χρώματα Style Kitγ για το κάθισμα παιδικού καροτσιού Stokke. | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
16:08
27/8/2015

Ερωτευτείτε τα έντονα φθινοπωρινά χρώματα Style Kitγ για το κάθισμα παιδικού καροτσιού Stokke.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για το Φθινόπωροτου 2015, η Stokke παρουσιάζει δύο νέα Style Kits για τα πολυτελή μας καρότσια εμπνευσμένα από την ομορφιά του Φθινοπώρου.

 

Το Φθινόπωρο έχει κάτι το συναρπαστικό.Ο δροσερός, ευωδιαστός αέρας και τα φύλλα στα χρώματα πολύτιμων λίθων μάς κάνουν να θέλουμε να περάσουμε χρόνο έξω, περιτριγυρισμένοι από την ομορφιά της φύσης. Αυτό το Φθινόπωρο αλλάξτε την εμφάνιση του παιδικού σας καροτσιού με πλούσια νέα χρώματα που αιχμαλωτίζουν την ίδια την εποχή, τα Burgundy και Olive. Και με τα δύο αυτά χρώματα, το Burgundy και το Olive, θα είστε στη μόδα και θα έχετε στυλ.

 

Burgundy

Αυτό το έντονο αριστοκρατικό χρώμα εκφράζει μια ρομαντική κομψότητα και συνδυάζεται εύκολα με τα χρώματα των καροτσιών μας, ειδικά το Beige Melange, το Black Melange και το Brown. Το Burgundy φέρνει μια ισορροπία ανάμεσα σερουστίκ και πιο εξεζητημένη διάθεση.

 

Olive

Αυτός ο ουδέτερος και ευέλικτος γήινος τόνος είναι ταυτόχρονα περιπετειώδης και κομψός. Καμουφλάρετε το καρότσι σας για μια πεζοπορία στο δάσος ή κάντε τη βόλτα σας σε αστικό περιβάλλον.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Ερωτευτείτε τα έντονα φθινοπωρινά χρώματα Style Kitγ για το κάθισμα παιδικού καροτσιού Stokke.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ