Επετειακό μοντέλο Nike Air Zoom Structure 20 | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
14:32
27/9/2016

Επετειακό μοντέλο Nike Air Zoom Structure 20

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Nike Structure 20: χρονική αναδρομή

Καθώς η δημοτικότητα του τρεξίματος αυξάνεται με εκρηκτικούς ρυθμούς, δημιουργείται η ανάγκη για εξέλιξη και διαφοροποίηση στα παπούτσια των αθλητών. Αυτά τα γεγονότα, σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη κατανόηση του υπερπρηνισμού (στροφή του πέλματος προς τα μέσα μόλις ακουμπά στο έδαφος), οδήγησαν τη Nike να ανταποκριθεί στις ανάγκες για ένα παπούτσι τρεξίματος με μεγαλύτερη σταθερότητα. Το Nike Air Structure, η «σταθερά» της Nike, έκανε την εμφάνισή του το 1991.

Από τότε, τα Nike Structure κέρδισαν πλήθος φανατικών οπαδών, από επίλεκτους αθλητές — όπως ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Galen Rupp που έχει φορέσει διάφορες εκδοχές τους τα τελευταία 16 χρόνια — μέχρι ερασιτέχνες δρομείς και αθλητές, τους οποίους κερδίζει το ξεχωριστό στυλ της σειράς. Τώρα αναμένεται η 20η επετειακή εκδοχή του μοντέλου, το Nike Air Zoom Structure 20, το οποίο συνδυάζει διάφορα στοιχεία παλαιότερων μοντέλων με τον σύγχρονη ματιά και τεχνολογία του σήμερα. 

Το επετειακό μοντέλο Nike Air Zoom Structure 20 μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά εδώ ενώ μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων είναι διαθέσιμη στα Nike καταστήματα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ