Ένας δεσμός που προσφέρει ζεστασιά | fyi | womenonly.gr
15:32
24/11/2016

Ένας δεσμός που προσφέρει ζεστασιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα πρώτα κρύα έχουν πιάσει και μαζί τους δεχόμαστε καθημερινά αιτήματα για καύσιμα θέρμανσης από κοινωφελείς οργανισμούς και σχολεία σε όλη την Ελλάδα!

 

#Winter_is_coming Στείλτε ΔΕΣΜΟΣ στο 54234 και προσφέρετε ζεστασιά σε όσους το έχουν ανάγκη!

Στέλνοντας SMS στο 54234 με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ DESMOS) από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, αλλά και από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, μπορείτε πολύ εύκολα να προσφέρετε 1€ στον Δεσμό*, το οποίο θα διατεθεί αποκλειστικά στο πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά», μέσω του οποίου ο Δεσμός πραγματοποιεί ανεφοδιασμούς καυσίμων θέρμανσης σε σχολεία, γηροκομεία και άλλους φορείς κοινωνικής πρόνοιας σε όλη τη χώρα!

Με μόττο #winter_is_coming και έχοντας εξασφαλίσει Άδεια Διοργάνωσης Εράνων από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δεσμός συνεργάζεται με τις εταιρείες VODAFONE, COSMOTE & WIND για να διευκολύνει οποιονδήποτε επιθυμεί να προσφέρει στο πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά» το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 5η συνεχή χρονιά!

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όπου υπάρχει ανάγκη! Είναι στο χέρι σας!
*χρέωση 1,24 € ανά SMS (δωρεά 1 € προς το Δεσμό και 24% ΦΠΑ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

irini.desmos@gmail.com, www.desmos.org, https://bit.ly/Desmos_Gives_Warmth_GR

Σχετικά με το Δεσμό:

Ο Δεσμός είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με σκοπό να στηρίξει κοινωφελείς οργανισμούς να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπό τους, κάνοντας την έξυπνη προσφορά εύκολη και αποτελεσματική για όλους. Από την ίδρυσή του το 2012 μέχρι και σήμερα, ο Δεσμός έχει υποστηρίξει σημαντικά ένα ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο 563 κοινωφελών οργανισμών, χάρις στην προσφορά ειδών, υπηρεσιών και χρηματικών δωρεών χιλιάδων ιδιωτών, κοινωφελών ιδρυμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω από 240 εταιρειών, βοηθώντας περισσότερους από 300.000 επωφελούμενους. Η εκτιμώμενη αξία των αγαθών που έχουν προσφερθεί μέσω του Δεσμού ξεπερνά τα 3.000.000 €. Μάθετε περισσότερα στο www.desmos.org, στο www.desmosdirect.org και στο www.facebook.com/desmos.org.

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ