ΕΜΦΑΣΙΣ στον Άνθρωπο με ένα SMS | fyi | womenonly.gr
9:51
20/11/2015

ΕΜΦΑΣΙΣ στον Άνθρωπο με ένα SMS

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H EMFASIS ενεργοποίησε την Υπηρεσία “ΠΡΟΣΦΕΡΩ” σε συνεργασία με τις εταιρίες VODAFONE –  COSMOTE – WIND και σας καλεί να στηρίξετε και εσείς το έργο της και τους σκοπούς της.
Από τις 23 – 29 Νοεμβρίου μπορείτε να στείλετε SMS με τη λέξη ΕΜΦΑΣΙΣ ή EMFASIS στο 19059 (χρέωση 1€ + Φ.Π.Α.), τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στον Οργανισμό ΕΜΦΑΣΙΣ και στα προγράμματα που υλοποιεί για τους συνανθρώπους μας που διαβιούν στο δρόμο.

Στηρίζοντας την EMFASIS, ενισχύετε την Κινητή Μονάδα Στήριξης (Mobile Support Unit). Οι ειδικές ομάδες εθελοντών της, με τη βοήθεια του βαν, προσφέρουν αλληλεγγύη καθώς και άμεση ανθρωπιστική, συμβουλευτική και οικογενειακή στήριξη σε ευάλωτους και κοινωνικά αποκλεισμένους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης (άστεγους, άπορες οικογένειες κάτω από το όριο της φτώχειας, συνανθρώπους μας με προβλήματα διαφόρων ειδών εξαρτήσεων, μετακινούμενων παιδιών και παιδιών σε κατάσταση δρόμου κ.α.).

Ειδικότερα, με την συνεισφορά σας θα εξοπλίσετε την Κινητή Μονάδα Στήριξης με προμήθειες σε τρόφιμα και ρουχισμό, εν’ όψει του επερχόμενου χειμώνα και των ακραίων καιρικών συνθηκών που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι άστεγοι και άποροι συμπολίτες μας.

«Στηρίξτε την προσπάθειά μας και ενισχύστε την Emfasis, έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους συνανθρώπους μας που ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες στο δρόμο» 

Οι ομάδες της ΕΜFASIS εργάζονται καθημερινά στις γειτονιές της Αθήνας, καταγράφοντας και αξιολογώντας τις ανάγκες ανά περιοχή, και στηρίζοντας τους ωφελούμενους είτε με άμεση ανθρωπιστική βοήθεια, είτε μέσα από τις καινοτόμες δράσεις και τα εξατομικευμένα προγράμματά της. Πάντα σε συνεργασία με επιστήμονες και τοπικούς φορείς αναζητά όσο το δυνατόν περισσότερες και πιο ουσιαστικές λύσεις στις ανάγκες και τα προβλήματά τους. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ