Είσαι γυναίκα; Κάνε δικό σου το αγαπημένο σου κολλαγόνο με έκπτωση | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
11:53
8/3/2016

Είσαι γυναίκα; Κάνε δικό σου το αγαπημένο σου κολλαγόνο με έκπτωση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ημέρα της γυναίκας σήμερα και μπορείς να επωφεληθείς από την έκπτωση της Χουρπιλιάδης Fitness.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 

Γιορτή της γυναίκας σήμερα και η Χουρπιλιάδης Fitness προσφέρει το Κολλαγόνο Gold Touch Nutrition (με γεύση φράουλα ή καρπούζι) από 39€ μόνο 29€, για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. 

Επωφελήσου γρήγορα από την προσφορά ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το κολλαγόνο Gold Touch Nutrition

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη που βρίσκεται φυσιολογικά στο σώμα των ανθρώπων, με έναν μέσο όρο 30% της συνολικής πρωτεΐνης μας να αποτελείται από κολλαγόνο. Μετά το νερό, το κολλαγόνο είναι μια δομική βιοχημική ένωση η οποία είναι υπεύθυνη για την κίνηση των αρθρώσεων & των τενόντων, την τόνωση των μυών μυς, την σταθερότητα των οστών, το λείο δέρμα, τα γυαλιστερά μαλλιά και τα υγιή νύχια.


Μετά την ηλικία των 25 ετών το σώμα μας αρχίζει να χάνει περίπου 1% του κολλαγόνου κάθε χρόνο. Αυτή η απώλεια η κολλαγόνου οδηγεί σε χαλάρωση του δέρματος, ρυτίδες, αποχρωματισμένα νύχια, αδύνατα και εύθραυστα μαλλιά, τριχόπτωση, δυσκαμψία των αρθρώσεων και την απώλεια της οστικής πυκνότητας ιδιαίτερα σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Από όλα αυτά, τα δύο τελευταία είναι τα πιο ανησυχητικά, δεδομένου ότι τόσο η οστεοπόρωση όσο και η αρθρίτιδα είναι μεγάλες απειλές για τη δημόσια υγεία και μπορεί να προκαλέσουν πολύ πόνο και να μειώσουν την ποιότητα της ζωής. Το μείγμα κολλαγόνου της GoldTouch επιδρά για να αποτρέψει αυτά τα αποτελέσματα της απώλειας κολλαγόνου, με την παροχή των επαρκών ποσοτήτων του κολλαγόνου στο σώμα σας.

Προτού ακόμη τελειώσει αυτό το μπουκαλάκι θα αισθάνεσαι και θα φαίνεσαι καλύτερα. Το δέρμα σου θα είναι πιο μαλακό, οι αρθρώσεις σου θα έχουν την κινητικότητα και ευελιξία τους και τα οστά σου θα είναι σταθερά και αυτό θα συμβεί μόνο σε έναν φυσικό τρόπο!

Λίγα λόγια για τη Χουρπιλιάδης Fitness:

Η επιχείρηση Χουρπιλιάδης Fitness δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου οργάνων γυμναστικής εδώ και 20 χρόνια εξοπλίζοντας γυμναστήρια, αθλητικούς συλλόγους και ξενοδοχεία σε τιμές χονδρικής αλλά και ιδιώτες σε πολύ προσιτές τιμές. Η ποιότητα είναι κύριο μέλημα της εταιρίας και μη διαπραγματεύσιμη όπως επίσης η άμεση εξυπηρέτηση και το service από έμπειρους τεχνικούς.

Για να κάνεις τις αγορές σου από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας και να αγοράσεις όργανα γυμναστικής, είδη πολεμικών τεχνών, αθλητικά είδη και συμπληρώματα διατροφής, κάνε κλικ στη διεύθυνση https://xourpiliadis-fitness.gr/

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ