Δημητριακά FITNESS: Σύμμαχοι ενέργειας στον πιο «θηλυκό» αγώνα δρόμου! | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
10:52
20/9/2016

Δημητριακά FITNESS: Σύμμαχοι ενέργειας στον πιο «θηλυκό» αγώνα δρόμου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα αγαπημένα δημητριακά FITNESS® της Nestlé, ως πιστοί σύμμαχοι ενέργειας και πρεσβευτές ενός ισορροπημένου και θετικού τρόπου ζωής, έδωσαν το παρών για 7η συνεχόμενη χρονιά στον πιο «θηλυκό» αγώνα δρόμου, το Greece Race for the Cure®, μοιράζοντας απλόχερα ενέργεια σε πάνω από 30.000 δρομείς κάθε ηλικίας, εφοδιάζοντας τους χιλιάδες επισκέπτες που κατέκλυσαν το Ζάππειο, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, με χιλιάδες FITNESS® μπάρες «θετικής» ενέργειας.

Η ημέρα ξεκίνησε με θετική διάθεση στο περίπτερο των FITNESS® με την αγαπημένη γυμνάστρια Μάντη Περσάκη να δίνει το ρυθμό, συντονίζοντας την προθέρμανση δεκάδων αντρών και γυναικών που ήρθαν για να τρέξουν. Τη σκυτάλη παρέλαβαν οι δύο αγαπημένες παρουσιάστριες, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαντώ Γαστεράτου, ανεβάζοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας με το χαμόγελό τους, ενώ από την παρέα των FITNESS® δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία «ξεσήκωσε» τους παρευρισκόμενους, δίνοντας τις απαραίτητες δόσεις έμπνευσης, ενέργειας και αισιοδοξίας. Από μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση, αφιερωμένη στη δύναμη της γυναικείας ψυχής, δε θα μπορούσε να λείπει το πιο... fit κορίτσι των FITNESS®, η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία «κατέκτησε» τις καρδιές μικρών και μεγάλων και έτρεξε και εκείνη στον αγώνα δρόμου 5 χλμ. με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé, δε θα μπορούσαν να απουσιάσουν από αυτή τη μεγάλη γιορτή για τη ζωή, δίνοντας δύναμη και ενέργεια, με το δικό τους τρόπο, σε όσες και όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού και τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ