δ / Delta Restaurant: Το Νέο Εστιατόριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
19:04
21/6/2019

δ / Delta Restaurant: Το Νέο Εστιατόριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19/6 τα εγκαίνια του εστιατορίου δ / Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Το εστιατόριο, που έχει πάρει το όνομά του από το Δέλτα Φαλήρου, υποδέχθηκε παλιούς και νέους φίλους του οι οποίοι απόλαυσαν γεύσεις και κρασιά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, δεμένες αρμονικά από τον executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και τη μοναδική θέα του χώρου προς τον Φαληρικό όρμο.

Το εστιατόριο, το οποίο λειτουργεί κάθε Κυριακή άνοιξε τις πόρτες του στις 9/6, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, η Αίθουσα Δέλτα λειτουργεί ως χώρος εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Την επιμέλεια του χώρου, ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο URBAN SOUL PROJECT, με επικεφαλής αρχιτέκτονα τον Τάσο Γεωργαντζή. Ο χώρος, εμπνευσμένος από το ΚΠΙΣΝ και την ελληνική φύση η οποία αντανακλάται στην κουζίνα του, συνδυάζει φυσικά υλικά αλλά περιλαμβάνει ακόμα και δέντρα, παραπέμποντας έτσι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Επιπλέον, έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα έτσι ώστε ο χώρος να μπορεί ευέλικτα να διαρρυθμιστεί όταν δεν λειτουργεί ως εστιατόριο, προκειμένου να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης που φιλοξενείται σε αυτόν.

Η θέα από το μπαλκόνι του εστιατορίου

Καθώς από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί το Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το ωράριο του δ / Delta Restaurant έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες και να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.

Συγκεκριμένα το δ / Delta Restaurant θα λειτουργήσει:

Κυριακές 23/6 και 30/6 10.00-16.00: brunch, 16.00-01.00: à la carte

Δευτέρα 24/6-Σάββατο 29/6 20.00-01.00: à la carte

Ανθή Σαλαγκούδη, Αναστασία Περράκη, Δημήτρης Σκουλός και η σύζυγός του, Τζέλα.

Μαρία Σαράφογλου, Βάσω Τόσση (The Kompany) και Νίκη Πατίδη

Ο Τάσος Αρνιακός και η σύζυγός του, Μαρί, η Μαίρη Αναστασιάδου - Χριστοφιλέα και ο Δημήτρης Χριστοφιλέας του Δειπνοσοστήριον.

 

Μάθετε περισσότερα για το δ / Delta Restaurant στο Facebook και το Instagram

#deltasnfcc #deltarestaurant #snfcc #sundaysatdelta

Για τη μίσθωση της Αίθουσας Δέλτα για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις μάθετε περισσότερα εδώ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ