Βράβευση της Διαμαντής Μασούτης για το εργασιακό περιβάλλον | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
13:19
23/6/2016

Βράβευση της "Διαμαντής Μασούτης" για το εργασιακό περιβάλλον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε για ακόμα μία φορά μεταξύ των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. το 2016 ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη και κατέκτησε την 11η θέση. Είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 25 στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων.

Είναι πολύ σημαντική διάκριση, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην ευρωπαϊκή έρευνα Best Workplaces, συμμετείχαν 2.250 επιχειρήσεις από 19 ευρωπαϊκές χώρες που απασχολούν συνολικά 2,6 εκατ. εργαζόμενους. Από αυτόν τον δύσκολο ανταγωνισμό διακρίθηκαν συνολικά 100 επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων και η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Η διάκριση αυτή έρχεται αμέσως μετά τη βράβευσή της στην 4η θέση ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύεται για 4η συνεχή φορά στην Ευρώπη και για 5η συνεχή φορά στην Ελλάδα στα βραβεία για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Ο CEO της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης, αφιέρωσε για μια ακόμη φορά τη διάκριση στο προσωπικό, στους ανθρώπους της εταιρείας. Εξέφρασε τη μεγάλη ευχαρίστησή του λέγοντας ότι με τις φετινές διακρίσεις επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία διατηρεί σε διάρκεια χρόνου τα χαρακτηριστικά που αποτελούν διεθνώς τα θεμέλια για ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, σύμφωνα με τη διατύπωση από τις έρευνες που διεξάγει το Great Place to Work®. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι, εμπιστοσύνη των εργαζόμενων στη διοίκηση της εταιρείας, αίσθημα υπερηφάνειας για τη δουλειά τους και την εταιρεία τους, αίσθηση συντροφικότητας με τους συναδέλφους τους. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ