Βίκος Cola: Χάρισε χαμόγελα σε περισσότερες από 3.000 οικογένειες | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
16:10
21/1/2016

Βίκος Cola: Χάρισε χαμόγελα σε περισσότερες από 3.000 οικογένειες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H Βίκος Cola, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τις οικογένειες που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στη χώρα μας, έδωσε μέσα στις ημέρες των εορτών ένα χαμόγελο ελπίδας και χαράς σε χιλιάδες συμπολίτες μας. Η μεγάλη χορηγική πρωτοβουλία της Βίκος Cola παρέχοντάς τους τα τρόφιμα για το πλήρες εορταστικό τραπέζι τους, αγκαλιάστηκε από τις Κοινωνικές Δομές και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες σε 12 μεγάλους Δήμους σε Αττική, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Η προσπάθεια της εταιρείας υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, τα οποία μερίμνησαν για τη διαχείριση και διεκπεραίωση της δράσης. Η ενέργεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με παράλληλες συντονισμένες δράσεις. Σύμφωνα με τα συνολικά στοιχεία από τα συνεργαζόμενα Κοινωνικά Παντοπωλεία, 3.000 εγγεγραμμένες ωφελούμενες οικογένειες έλαβαν τα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.

Η Βίκος Cola, έδωσε στις φετινές γιορτές ένα διαφορετικό ουσιαστικό νόημα στην έννοια «μοιράζομαι» φτάνοντας σε 3.000 σπίτια και χαρίζοντας χαμόγελα. Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., υλοποίησε αυτήν την προσπάθεια θέλοντας να τονίσει ότι τις ημέρες των εορτών μοιραζόμαστε την ανθρώπινη ζεστασιά και τη δίψα για αγάπη, δίνοντας την υπόσχεση για νέες πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ