Βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ: το μυστικό σου για τόνωση & ενέργεια | fyi | womenonly.gr
13:48
20/5/2014

Βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ: το μυστικό σου για τόνωση & ενέργεια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όταν η φύση χαρίζει ζωή… με το Νο1 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ! Ο φυσικός σου σύμμαχος εναντία στην κόπωση και το άγχος!

Άγχος; ατονία; κούραση; Ο βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ αποτελεί τον πιο φυσικό σου σύμμαχο εναντία στο άγχος προσφέροντας σου τόνωση , ενεργεία και ζωντάνια στην απαιτητική καθημερινότητα .

Πλούσιος σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία και απαραίτητες για τον οργανισμό βιταμίνες αποτελεί την πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης ενώ παράλληλα επιδρά θετικά στο μεταβολισμό και τη μακροζωία, αυξάνει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις και ενισχύει αποτελεσματικά τη μνήμη και την άμυνα του οργανισμού για να μπορείς να αποδίδεις στο 100% των δυνατοτήτων σου κάθε μέρα!!

Χάρη στο σύμπλεγμα βιταμινών Β που περιέχει δρα ευεργετικά στο νευρικό σύστημα αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις αρνητικές επιδράσεις που προκαλεί το άγχος στον οργανισμό σου!!

Αποκτήστε ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΝΩΣΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ με το βασιλικό πολτό ΕΛΟΒΑΡΗ ο οποίος έχει υποστεί όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους και απευθύνεται σε παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους και αθλητές!

Ο βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ, διατίθεται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ