Bake-A-Wish για την ενίσχυση του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
14:59
22/3/2019

Bake-A-Wish για την ενίσχυση του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτό το Πάσχα ενίσχυσε την κοινότητα και ψήσε για καλό σκοπό

Η δράση του Bake-A-Wish αποτελεί μια απλή μεν, έμπρακτη δε στήριξη των δραστηριοτήτων και του έργου του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Σε συνεργασία με τα Easy Bake και τους Μύλους Αγίου Γεωργίου, οι υποστηρικτές του Οργανισμού μπορούν να ψήσουν τα αγαπημένα τους γλυκά εδέσματα και με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουν στην εκπλήρωση μιας ευχής. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να προσφέρουν με ένα διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο: ψήνοντας με στόχο να συλλέξουν από το άμεσο περιβάλλον τους δωρεές για τον Οργανισμό. Ως γλυκιά ανταμοιβή, αλλά και κίνητρο, στους δωρητές προσφέρεται ένα νόστιμο muffin με γεύση βανίλια ή σοκολάτα, και εκείνοι καταβάλλουν ένα ποσό (από 1€ ανά τεμάχιο έως όσο δύναται ο καθένας) για την εκπλήρωση παιδικών ευχών.

Στόχος όλων μας είναι να εδραιωθεί αυτή η νέα κοινότητα «ψησίματος» για την εκπλήρωση ευχών. Εκτός από το καταναλωτικό κοινό που αγαπά τα Easy Bake για την ευκολία και το πρωτοποριακό τους concept, η δράση Bake-A-Wish απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν το χρόνο και τη θέληση να πάρουν μέρος σε αυτή τη διαφορετική ζαχαροπλαστική πρωτοβουλία, με κύρια συστατικά τη χαρά και την από ψυχής προσφορά.

Με τα έσοδα που αποκόμισε το 2018 από το Bake-A-Wish, το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος κατάφερε να πραγματοποιήσει τις ευχές 3 παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Οι οικογένειές τους και ο Οργανισμός αισθάνονται βαθιά ευγνωμοσύνη και όλοι ευχόμαστε να συνεχίσει να αποδίδει το πρόγραμμα με ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Εάν είστε ιδιώτης, σύλλογος, εταιρεία ή σχολείο και θα σας ενδιέφερε να διοργανώσετε ένα Bake-A-Wish για εμάς, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών που πλησιάζουν, τα δύο πράγματα που χρειάζεστε είναι η ευχάριστη διάθεση και η καλή παρέα. Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι απλή: εμείς σας στέλνουμε τα υλικά και εσείς ψήνετε για καλό σκοπό.

Εάν είστε σχολείο, εταιρεία ή απλά θέλετε να βοηθήσετε με ένα ξεχωριστό τρόπο αυτό το Πάσχα τον οργανισμό μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109637660 ή μέσω της online φόρμας εδώ (https://bit.ly/2FmeTZO)

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 35 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.140 ευχές, 245 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ