Απεριόριστες δυνατότητες και άπλετος χώρος από τα ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης της LG μαζί με ένα μοναδικό δώρο | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
10:37
20/6/2019

Απεριόριστες δυνατότητες και άπλετος χώρος από τα ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης της LG μαζί με ένα μοναδικό δώρο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με την αγορά ενός ψυγείου ντουλάπα της LG αποκτάτε μια ψησταριά κάρβουνου Weber

 Η LG Electronics (LG) επιδιώκει πάντα να καλύπτει τις πολλαπλές καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Για αυτό το λόγο, προτείνει τα μεγάλης χωρητικότητας ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης, ιδανικά για να χωρέσουν όλες τις στιγμές τους και τους ανταμείβει με ένα μοναδικό δώρο.

Συγκεκριμένα, από τις 17 Ιουνίου έως και τις 15 Ιουλίου 2019 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά ενός LG ψυγείου ντουλάπα οριζόντιας διάταξης η εταιρεία προσφέρει στους καταναλωτές μια ψησταριά κάρβουνου Compact Kettle 57cm Black της Weber. Οι κωδικοί που περιλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια της LG είναι οι παρακάτω:

  • Ψυγείο Ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης InstaView Door-in-Door® GMX936SBHV

  • Ψυγείο Ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης Door-in-Door® GMJ936NSHV

  • Ψυγείο Ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης Slim GML844PZKZ

Τα ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης της LG με την ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και την ψύξη στο κάτω μέρος, διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα έως και 705LT και προσφέρουν πολλαπλές επιλογές αποθήκευσης τροφίμων. Με την ενιαία συντήρηση, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει ογκώδη σκεύη, όπως ένα ταψί ή συσκευασίες γλυκών, ενώ το αναδιπλούμενο ράφι, που διαθέτουν και τα τρία ψυγεία, επιτρέπει την τοποθέτηση μεγάλων σε ύψος αντικειμένων, όπως μια κατσαρόλα. Για όσους επιθυμούν ένα μικρότερο ψυγείο ντουλάπα με πολλούς όμως χώρους αποθήκευσης, το μοντέλο GML844PZKZ με πλάτος 83,5 εκ. αποτελεί την ιδανική λύση, για εύκολη τοποθέτηση στον εκάστοτε χώρο.

Παράλληλα, τα LG ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία, όπως το σύστημα ψύξης πόρτας DoorCooling+™1, χάρη στο οποίο επιτυγχάνεται έως και 19% πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη παντού, καθώς οι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος του ψυγείου βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας. Έτσι, τα τρόφιμα διατηρούνται πιο φρέσκα.

Μεταξύ των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους, είναι το μοναδικό σύστημα καθαρισμού αέρα Pure N Fresh, που συμβάλλει στην εξουδετέρωση των οσμών. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή λειτουργία Door-in-Door™2 που διαθέτουν, ο χρήστης έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα τρόφιμα που χρησιμοποιεί πιο συχνά, χωρίς να χρειάζεται να ψάξει στα ράφια. Τέλος, χάρη στην τεχνολογία InstaView Door-in-Door3, ο καταναλωτής μπορεί να δει το περιεχόμενο, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει την πόρτα, με δύο γρήγορα χτυπήματα στην κομψή γυάλινη οθόνη. Έτσι, μειώνεται η απώλεια του ψυχρού αέρα και το φαγητό διατηρείται φρέσκο για περισσότερο διάστημα.

1. Υποστηρίζεται από το μοντέλο GML844PZKZ

2. Ισχύει για τα μοντέλα GMX936SBHV και GMJ936NSHV

3. Ισχύει για το μοντέλο GMX936SBHV

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ