Αγαπάς το Instagram; Πάμε μέρος στο διαγωνισμό της H&M | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
17:35
12/3/2014

Αγαπάς το Instagram; Πάμε μέρος στο διαγωνισμό της H&M

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Η&Μ συνεχίζει τη δέσμευσή της για πιο αειφόρο μόδα με δύο νέες συλλογές – την Conscious και την Conscious Exclusive – που θα διατίθενται στα καταστήματα από τις 10 Απριλίου 2014. 

Η εταιρεία καλεί όλους τους INSTAGRAM PHOTOGRAPHERS / PHOTO LOVERS να εμπνευστούν και να αποδώσουν τις συλλογές μέσα από τη δική τους φωτογραφική ματιά και δημιουργική προσέγγιση.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Από τις 13/3 έως τις 19/3, στείλτε μας μια φωτογραφία (δείγμα της δουλειάς σας), το ονοματεπώνυμο σας, τηλέφωνο και Instagram account (link) στη παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: showroom.gr@hm.com. 
Από τις 20/3 έως τις 28/3, θα πραγματοποιηθεί επιλογή και επιβεβαίωση από την Η&Μ των τελικών συμμετοχών ενώ στις 28/3, θα ανακοινωθούν οι συμμετοχές στη σελίδα της Η&Μ στο Facebook.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Στις 2/4 θα πραγματοποιηθεί Open Day στο H&M Showroom με τις συλλογές Conscious και Conscious Exclusive. Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφίσουν και να φωτογραφηθούν με τις συλλογές και να επιλέξουν μια φωτογραφία με την οποία θα διαγωνιστούν στο λογαριασμό τους στο Instagram. Η συμμετοχή με τα περισσότερα likes στο Instagram (διάρκεια διαγωνισμού 03/04-08/04) θα είναι ο νικητής τους διαγωνισμού.
ΔΩΡΑ_ CONSCIOUS BLACK TIE PARTY
- Όλοι οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα κερδίσουν 3 προσκλήσεις για το Black Tie Party της H&M που θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες πριν το επίσημο λανσάρισμα των Conscious συλλογών.
- Όλες  οι φωτογραφίες των επιλεγμένων συμμετεχόντων θα δημοσιευτούν στη σελίδα του Facebook της Η&Μ.
- Όλες οι φωτογραφίες των επιλεγμένων συμμετεχόντων θα προβληθούν σε γιγαντοοθόνη κατά τη διάρκεια του Black Tie Party. 
- Ο νικητής θα κερδίσει μια Η&Μ δωροεπιταγή των 200€.
- Ο νικητής θα ανακοινωθεί και θα φωτογραφηθεί κατά τη διάρκεια του Black Tie Party και θα συμπεριληφθεί στο after press release της εκδήλωσης.
 
#grhminstameet 
#myhmconscious
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ