Άφησε τις αισθήσεις σου να σε οδηγήσουν στο Asian Spa | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
0:00
25/5/2011

Άφησε τις αισθήσεις σου να σε οδηγήσουν στο Asian Spa

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τις υπηρεσίες ευεξίας και τη μοναδική γνώση και εμπειρία του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat επέλεξε και η Starwood για τα ξενοδοχεία Vedema Resort και Mystique στην Σαντορίνη.  

                                                                                                               ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

 

Τις υπηρεσίες ευεξίας και τη μοναδική γνώση και εμπειρία του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat επέλεξε και η Starwood για τα ξενοδοχεία Vedema Resort και Mystique στην Σαντορίνη. Τα εν λόγω πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα ανήκουν στον Όμιλο The Luxury Collection Starwood Hotels & Resorts. Από τα μέσα του Απριλίου, όπου ξεκινάει η τουριστική περίοδος, το Asian Spa Resort είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες της Σαντορίνης με μοναδικές θεραπείες χαλάρωσης και ευεξίας οι οποίες υπηρετούν τα υψηλά standards ποιότητας της Starwood.

Σε μία ακόμα συνεργασία υψηλών standards και ποιοτικών υπηρεσιών, το ανακαινισμένο ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς του νησιού, το Posidoneion Grand Hotel, εμπιστεύεται την Asian Spa Resorts για τις ποιοτικές και εξειδικευμένες θεραπείες spa που προσφέρει στους επισκέπτες της.

Οι νέες συνεργασίες του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat, έρχονται να επιβεβαιώσουν την ηγετική θέση που κατέχει ο όμιλος στις υπηρεσίες και ευεξίας στην Ελλάδα.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Asian Spa Ayurvedic & City Retreat που την καθιέρωσαν στην Ελληνική αγορά, είναι η πολυετής επαγγελματική εμπειρία των στελεχών της, το υψηλό επίπεδο και η ποιότητα των παρεχόμενων θεραπειών καθώς και το μοναδικό know how σε υπηρεσίες ευεξίας.

 

 

Η εμπιστοσύνη της Starwood και του Posidoneion Grand Hotel αποτελεί την απόδειξη!

 

Η Asian Spa Ayurvedic & City Retreat είναι από τις πιο αναγνωρισμένες αλυσίδες spa στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε από τη συνένωση δυνάμεων μιας Ελληνίδας επιχειρηματία με πολυετή εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού και ενός Ασιάτη θεραπευτή ειδικευμένου στη φιλοσοφία της Αγιουρβέδας από την Κεράλα της Νότιας Ινδίας γενέτειρα της Αγιουρβέδα, με πολύχρονη εμπειρία στο Four Seasons Landaa Giraavaru στις Μαλδίβες καθώς και σε άλλα ξενοδοχεία της αλυσίδας Four Season στην Ασία.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάκτησαν την Ελληνική αγορά ευεξίας καθώς δραστηριοποιούνται με επιτυχία και υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών σε γνωστά ξενοδοχειακά συγκροτήματα και κέντρα ευεξίας στην Αθήνα και σε διεθνούς εμβέλειας Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Η Asian Spa Ayurvedic & City Retreat διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο παροχής υπηρεσιών ευεξίας καθώς ο όμιλος διαχειρίζεται και λειτουργεί το I-Spa στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, τα City Spa στα Holmes Place στην Αθήνα και στο Μαρούσι, το Spa Resort του Ξενοδοχείου Grand Mediterraneo και του Rou Estate στην Κέρκυρα, του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες καθώς και των Ξενοδοχείων Vedema Resort και Mystique της Starwood στη Σαντορίνη. Παράλληλα λειτουργεί day spa στην περιοχή Γουβιά στην Κέρκυρα.

Ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat, παραμένοντας πιστός στην πελατοκεντρική του φιλοσοφία, έχει ως στόχο την παροχή μιας ξεχωριστής και προσωποποιημένης εμπειρίας spa σε κάθε πελάτη με υψηλά standard ποιότητας και επαγγελματισμού.

Οι εγκαταστάσεις σε κάθε τουριστικό προορισμό αλλά και στην Αθήνα, συνδυάζουν τη φιλοσοφία των θεραπειών της Ανατολής με τις σύγχρονες τεχνικές της Δύσης έχοντας συνενωθεί αρμονικά σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Τα Asian Spa απασχολούν αφοσιωμένους θεραπευτές με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία σε luxury ξενοδοχεία στις Μαλδίβες, το Μπαλί και την Ευρώπη. Ο πλούτος των γνώσεων και η εξειδικευμένη εμπειρία των θεραπευτών των Asian Spa Ayurvedic & City Retreat εγγυώνται την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών με την επιλογή εξειδικευμένων θεραπειών για κάθε ξεχωριστή ανάγκη των επισκεπτών αλλά και μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης, ηρεμίας και ευεξίας στο σώμα, στο μυαλό και στο πνεύμα.

Βασικός άξονας των επιλογών του Ομίλου είναι οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και πρότυπα. Γι’ αυτό και η κατάρτιση και η διαρκής εκπαίδευση των θεραπευτών των Asian Spa Ayurvedic & City Retreat αποτελεί βασική προτεραιότητα ακόμα και για το πιο έμπειρο προσωπικό.

  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ