5 χρόνια λειτουργίας τουRIVER WEST «FULL OF FASHION PARTY» ΜΕ ΤΑΜΤΑ! | fyi | womenonly.gr
13:53
2/6/2016

5 χρόνια λειτουργίας τουRIVER WEST «FULL OF FASHION PARTY» ΜΕ ΤΑΜΤΑ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία εβδομάδα γεμάτη απίθανες, εορταστικές προσφορές που θα κορυφωθούν με μία μοναδική συναυλία της ΤΑΜΤΑ !

Από τις 6 μέχρι και τις 11 Ιουνίου, το ανανεωμένο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, γιορτάζει τα 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του, με μια εβδομάδα γεμάτη μοναδικές προσφορές από τα καταστήματά του. Η γιορτή κορυφώνεται το Σάββατο 11 Ιουνίου και το RIVER WEST καλεί το κοινό να είναι μαζί του σ’ ένα non stop πάρτι γενεθλίων, με αμέτρητα happenings,

πλούσια δώρα, εκπλήξεις και μία άκρως απολαυστική συναυλία της ΤΑΜΤΑ! Το απόλυτο

fashion symbol επιστρέφει στο RIVER WEST για να το απογειώσει!

Πέντε χρόνια από τότε που το RIVER WEST πρώτο-άνοιξε τις πύλες του και έφερε νέα πνοή, όχι μόνο στην αγορά των δυτικών προαστίων αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας. Με τον άνετο και φωτεινό χώρο του, την πλήρη γκάμα καταστημάτων του και τη στρατηγική του θέση δίπλα στα ΙΚΕΑ, το εμπορικό αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή ένα μοναδικό προορισμό για τα ψώνια και τη ψυχαγωγία όλης της οικογένειας. Για το RIVER WEST, η εξυπηρέτηση καιολοκληρωμένη εμπειρία των επισκεπτών του παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό, φαίνεται  άλλωστε από την προτίμηση που έχει λάβει από το κοινό, μέσα στα μόλις πέντε χρόνιαλειτουργίας του.

Με στόχο να ανταποδώσει στους φίλους του όλη την αγάπη που έχει δεχθεί, το RIVER WEST διοργανώνειμια εβδομάδα-γιορτή και τους προσκαλεί όλους να το επισκεφθούν και να γιορτάσουν παρέα. Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 11 Ιουνίου, τα καταστήματα του εμπορικού, που φέρουν στη βιτρίνα τους το ειδικό σήμα, δίνουν το έναυσμα της εορταστικής περιόδου των γενεθλίων, προσφέροντας στους επισκέπτες του RIVER WEST μοναδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα είδη τους. Παράλληλα, στη σελίδα του RIVER WEST στο Facebook και στο Instagram θα τρέχουν διαγωνισμοί με πολλά πλούσια δώρα από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου και με αναπάντεχες εκπλήξεις!

Η γιορτή όμως θα κορυφωθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου. Από τις 11:00 μέχρι τις 20:30, ένα non- stop πάρτι θα έχει στηθεί με την λαμπερή ΤΑΜΤΑ που επιστρέφει στο RIVER WEST για να τραγουδήσει «Χρόνια Πολλά», μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου το 2011. Όμως, η ΤΑΜΤΑ δεν είναι η μόνη που θα τραγουδήσει στο RIVER WEST. Νωρίτερα και κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, το stage της μεγάλης συναυλίας θα φιλοξενήσει μουσικά σύνολα από μαθητές του τοπικού ωδείου από το Αιγάλεω «Αναγέννηση».

Όλοι οι επισκέπτες του εμπορικού θα έχουν την ευκαιρία να τραβήξουν αναμνηστικές φωτογραφίες από το πάρτι στο ειδικά τοποθετημένο για τη βραδιά Photobooth λαμβάνοντας αυτόματα μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα από τα καταστήματα του εμπορικού. Τέλος, δύο ξυλοπόδαροι και ένας φουσκωτός ήρωας θα περιφέρονται στους χώρους του RIVER WEST διασκεδάζοντας τους μικρότερους σε ηλικία επισκέπτες του!

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 11/6 αναλυτικά:

11:00 – 19:00: Ξυλοπόδαροι / Φουσκωτός Ήρωας / Photobooth

12:00 – 16:00: Συναυλία ωδείου «Αναγέννηση»

19:00 – 20:30: Συναυλία ΤΑΜΤΑ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ