30.000 μερίδες αγάπης | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
13:23
16/9/2015

30.000 μερίδες αγάπης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«30.000 Μερίδες Αγάπης» Κοινωνική προσφορά του UNCLE BEN’S®, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ‘ΜΠΟΡΟΥΜΕ’

Με τίτλο «30.000 Μερίδες Αγάπης», το ρύζι UNCLE BEN’S®, υλοποιεί μια σημαντική ενέργεια κοινωνικής προσφοράς, σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, με κάθε αγορά ρυζιού UNCLE BEN’S® στις συνεργαζόμενες αλυσίδες super market και επιλεγμένα καταστήματα, καλύπτουμε τις ανάγκες σε ρύζι οικογενειών  που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η ενέργεια ξεκίνησε στις 24/08 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 25/09. Σημειώνεται ότι στο ίδιο διάστημα, τα προϊόντα UNCLE BEN’S® διατίθενται με ειδικές εκπτώσεις, επιτρέποντας σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές να υποστηρίξουν την ενέργεια.

Το ρύζι UNCLE BEN’S® βρίσκεται κοντά στην ελληνική οικογένεια εδώ και 57 χρόνια, έχοντας στόχο να προσφέρει «το τέλειο κάθε φορά», με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και καινοτομία, έμπνευση για δημιουργία και προσήλωση στην ευκολία και οικονομία. Έτσι και σήμερα, ανταποκρινόμενο στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση, κάνει πράξη τη συμβολή στην αντιμετώπιση της διατροφικής ανασφάλειας που πλήττει πολλές ελληνικές οικογένειες.

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης ενέργειας, το UNCLE BEN’S® συνεργάζεται με την οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ, αξιοποιώντας το δίκτυο συνεργασιών της σε όλη την Ελλάδα και προσφέροντας τις «30.000 Μερίδες Αγάπης» σε 1.875 ελληνικές οικογένειες, καλύπτοντας 12 Δήμους στην περιοχή της Αττικής και στις μεγαλύτερες πόλεις της Περιφέρειας.

Η ενέργεια υποστηρίζεται επικοινωνιακά εντός των συνεργαζόμενων καταστημάτων και μέσω της επίσημης σελίδας UncleBensGreece στο Facebook

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ