2200 Δωρεάν Γεύματα Pedigree και Whiskas στο Δήμο Αθηναίων | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
9:58
7/10/2015

2200 Δωρεάν Γεύματα Pedigree και Whiskas στο Δήμο Αθηναίων

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων από το  Pedigree® και το Whiskas® το περασμένο Σαββατοκύριακο, συγκεντρώνοντας 2200 δωρεάν γεύματα για τα ζώα συντροφιάς χωρίς σπίτι που φροντίζουν οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων και προσφέροντας σπίτι σε 20 κουτάβια και 3 γατάκια που φιλοξενούνταν στο καταφύγιο του Δήμου.

Με κεντρικό μήνυμα ‘ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ σημαίνει ΦΡΟΝΤΙΖΩ’, το  Pedigree® και το Whiskas® από τη Mars Hellas, διοργάνωσαν πρόγραμμα εκδηλώσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων, στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2015, στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι, το οποίο υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ).

Στη διάρκεια του διημέρου, εκατοντάδες Αθηναίοι με τις οικογένειές τους και τα κατοικίδιά τους συμμετείχαν στον εορτασμό, προκειμένου να συμβάλουν με την παρουσία τους στη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων δωρεάν γευμάτων για τους μικρούς μας φίλους. Κατά την παραμονή τους, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις ενέργειες του Δήμου Αθηναίων σε σχέση με την προστασία των κατοικίδιων, τις δυνατότητες υιοθεσίας, αλλά και τα κίνητρα που προσφέρει το επιτυχημένο πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree®. Ενώ oι πολλοί μικροί ζωόφιλοι που τους συνόδευαν βγήκαν διπλά κερδισμένοι, αφού πέρα από την επαφή τους με τους σκύλους και τις γάτες που δίνονταν προς υιοθεσία, απήλαυσαν δημιουργικές δράσεις με face painting και δρώμενα ζωγραφικής από την  TΟMS®.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους και γνωστοί φίλοι και θερμοί υποστηρικτές  των κατοικίδιων, όπως η  γνωστή ηθοποιός Άννα Κουρή που έδωσε το «παρών», επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την αγάπη της για τα κατοικίδια. 

Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Προστασίας Ζώων, κ. Αποστολόπουλος Γιώργος, δήλωσε σχετικά:

«Η ανάγκη για περίθαλψη όλων των ζώων συντροφιάς χωρίς σπίτι παραμένει αδιαπραγμάτευτη για το Δήμο Αθηναίων, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Σε αυτό το πλαίσιο, πρωτοβουλίες για τη στήριξη των μικρών μας φίλων, όπως αυτή του Pedigree® και του Whiskas®, είναι καθοριστικής σημασίας για την προσπάθειά μας.» 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ