Ιβάνα Μπακέρο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ
0:14
7/4/2007

Ιβάνα Μπακέρο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
IVANA & ΤΗΕ FANTASY FACTORY. Σε ηλικία εννιά χρονών πρωτοεμφανίστηκε στην ισπανική τηλεόραση με τη σειρά «Ρeliculas Para No Dormir» («Ταινίες Που Θα Σας Κρατήσουν Ξύπνιους»). Εχει στο ενεργητικό της τέσσερις μόνο ταινίες, όλες όμως έχουν γίνει από την ισπανική εταιρεία παραγωγής Filmax International και συγκεκριμένα από το παρακλάδι της Fantastic Factory. Σύντομα θα τη δούμε στο FRAGILE του Χάουμε Μπαλαγκέρο δίπλα στην Καλίστα Φλόκχαρτ.

ΕΤΩΝ: 11


IVANA & ΤΗΕ FANTASY FACTORY.

Σε ηλικία εννιά χρονών πρωτοεμφανίστηκε στην ισπανική τηλεόραση με τη σειρά «Ρeliculas Para No Dormir» («Ταινίες Που Θα Σας Κρατήσουν Ξύπνιους»). Εχει στο ενεργητικό της τέσσερις μόνο ταινίες, όλες όμως έχουν γίνει από την ισπανική εταιρεία παραγωγής Filmax International και συγκεκριμένα από το παρακλάδι της Fantastic Factory. Σύντομα θα τη δούμε στο FRAGILE του Χάουμε Μπαλαγκέρο δίπλα στην Καλίστα Φλόκχαρτ.

ΓΙΑΤΙ Η ΙΒΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. Στον ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑ του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, ερμηνεύει την Οφηλία, το γενναίο κοριτσάκι που πιστεύει ότι μπορεί να ανοίξει πόρτες εκεί όπου οι άλλοι βλέπουν αδιέξοδα. Με πρόσωπο-καμβά ενήλικων συναισθημάτων, η Ιβάνα θα σας κάνει να πιστέψετε στη δύναμη και την αλήθεια των παραμυθιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ