Τα μυστικά για να δέσει η παρέα στις διακοπές | σχεσεις & sex , φιλια | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΦΙΛΙΑ
12:24
27/6/2016

Τα μυστικά για να δέσει η παρέα στις διακοπές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ετοιμάζεσαι για διακοπές με τις κολλητές; Είναι η πρώτη φορά ή το έχετε επιχειρήσει ξανά στο παρελθόν; 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Οι διακοπές με φίλους όσο διασκεδαστικές μπορεί να φαντάζουν εύκολα μπορεί να καταλήξουν μαρτύριο αν δεν προσέξεις. Το ότι περνάς φίνα με τα κοριτσάκια σου όλο τον καιρό δε σημαίνει πως θα είναι το ίδιο και στο νησάκι. Η συμβίωση για ημέρες φέρνει στην επιφάνεια περιέργειες και παραξενιές που δεν είχες φανταστεί ούτε στα πιο τρελλά σου όνειρα. Κι όσο κι αν σου ακούγεται παράξενο, οι διακοπές μπορεί να σημάνουν και το τέλος μιας φιλίας. Ποιά είναι η μυστική συνταγή για ονειρικές διακοπές με τοπυς φίλους, φουλ στη διασκέδαση, τα γέλια, το ξεσάλωμα , το πλατσούρισμα και τη χαρά;

Η συνταγή είναι απλή και χρειάζεται 7 βασικά συστατικά!

 

1. Συζήτησέ το ΠΡΙΝ  συμφωνήσετε!

 Το πρώτο και κύριο συστατικό είναι οι κοινές προσδοκίες. Πριν ξεκινήσετε για διακοπές συζητήστε για να βρείτε κοινό γνώμονα. Τι θέλεις και τι ζητάς από τις διακοπές σου; Ποιό είναι το οικονομικό σου μπάτζετ; Μόνο αν έχει γίνει ξεκαθάρισμα εξ αρχής δε θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους. 

2. Ξεχωριστό πρόγραμμα; Γιατί όχι

Το να μην θέλεις να ακολουθήσεις σε κάποια δραστηριότητα ή μια φίλη να επιλέξει να απέχει από μια βραδινή έξοδο δεν είναι κακό. Αρκεί μόνο να έχετε ξεκαθαρίσει από πριν "Ουδεμία παρεξήγηση", ειδάλλως  θα δημιουργηθεί γκρίνια. 

3. Τα δικά μου, τα δικά σου και πατσίσαμε 

Ένα από τα βασικότερα που μπορούν να φέρουν τα σύννεφα και τη ρήξη στις διακοπές είναι τα οικονομικά. Πόσα πλήρωσες εσύ, πόσα πλήρωσε η άλλη, πόσο "μπήκες μέσα" στον προυπολογισμό σου και ο λογαριασμός συνεχίζεται. Φροσντίστε τα έξοδα να διαιρούνται ισάξια ή έστω ο καθένας να πληρώνει ότι καταναλώνει.

 

4. Ποιός έκανε την κράτηση; 

Μην μπειτε στο τρυπάκι των ευθυνών γιατί ουέ κι αλοίμονό σας! Δεν ευθύνεται αυτός που έκανε την κράτηση για τη χαλασμένη ντουζιέρα, ούτε για το δωμάτιο που δεν έχει θέα. Ηρεμήστε! Ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση του διοργανωτή και σίγουρα δε θα χαιρόταν αν η επιλογή του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Στις διακοπές συμβάινουν αυτά. Ψυχραιμία, κοινό σχέδιο δράσης και προπαντώς όχι απόδοσηξ ευθυνών σε αποδιοπομπάιους τράγους. 

5. Είσαι σίγουρη; 

Να θυμάσαι: θα περάσεις με την παρέα ολόκληρα 24ωρα κι αυτό χρειάζεται υπομονη και υποχωρήσεις. Όσο βολικές κι αν είναι οι φίλες, ένας μεγάλος χώρος - όπου δε θα είστε η μια πάνω στην άλλη - σίγουρα βοηθάει. Αν είστε για παράδειγμα 5 άτομα ίσως θα ήταν σόφρων να κλείσετε δύο δωμάτιο για να έχετε και δύο μπάνια (βασικό). Οργανώσου λοιπόν, φόρα το καλύτερο χαμόγελο και καλές διακοπές!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ