Πώς να τα βγάλεις πέρα με τους... κομπλεξικούς! | σχεσεις & sex , φιλια | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΦΙΛΙΑ
12:26
14/3/2016

Πώς να τα βγάλεις πέρα με τους... κομπλεξικούς!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν έχει σημασία πόσο ετών είσαι, ούτε τι επάγγελμα κάνεις. Συχνά - κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας και ιδιότητας - έρχεται αντιμέτωπη με ανθρώπους "κομπλεξικούς", άτομα που επιτίθενται δίχως κάποιον ουσιαστικό λόγο, που παραμονεύουν στη γωνία μέχρι να βρουν αφορμή για να επιτεθούν. Στις περισσότερες μάλιστα περιπτώσεις η επίθεση αυτή παίρνει τον μανδύα της ειρωνίας ή της κριτικής, κάτι που σε φέρνει σε θέση άμυνας κι ανεπίθεσης. Κι όμως αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσες να πράξεις. Μάθε πώς να τα βγάλεις πέρα με όλους τους κομπλεξικούς... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

1. Αγνόησέ τους 

Σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο απ΄οσο ακούγεται, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι κι ανέφικτο. Όσο πυροδοτείς μια συμπεριφορά, τόσο αυτή ενισχύεται, όπως η φλόγα που έρχεται σε επαφή με το λάδι. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση! 

2. Απάντα με αφοπλιστική ευγένεια! 

Η πιο αφοπλιστική απάντηση είναι το "ευχαριστώ", ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ειρωνία και καυστικά σχόλια. Σταμάτα λοιπόν να ανριδράς ή να δείχνεις πως σε νοιάζει, πες ευχαριστώ και 

3. Πάρε το σαν... κοπλιμέντο!

Κάθε φορά που βλέπεις τα βέλη να έρχονται κατα πάνω σου, κορδόσου διότι πραγματικά το να σε ζηλεύουν αποδεικνύει πως τελικά κάτι κάνεις καλά! 

4. Δε χρειάζονται πολλά λόγια 

Όσο λιγότερο αλληλεπιδράς με αυτά τα άτομα, τόσο καλύτερα. Μην μπαίνεις στη διαδικασία ν΄αναλύεις ή ν΄απολογείσαι. Από την άλλη - μη διανοηθείς να απαντήσεις δείχνοντας ενόχληση ή με ειρωνία, κάτι που θα δώσει τροφή για νέο γύρο πειραγμάτων ή εντάσεις. Λίγα λόγια και χωρίς ιδιαίυερη χρειά... 

5. Μη σπαταλάς χρόνο και σκέψη 

Πραγματικά δε χρειάζεται να σπαταλάς ούτε 1 λεπτό από το χρόνο σου προσπαθώντας να καταλάβεις τι έκανες λάθος ή για ποιό λόγο κάποιος σου συμπεριφέρεται άσχημα. Δεν αξίζει τον κόπο. Τόσο απλά! 

 

6. Αντίμετώπισέ τους κατά πρόσωπο 

Το καλύτερο είναι ν΄αποφύγεις την ανοιχτή αντιπαράθεση, μερικές φορές όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση και προσπάθησε να βρεις τη ρίζα του προβλήματος. Μπορεί να βρεθεί λύση, ίσως κι όχι. Αξίζει όμως η προσπάθεια.. Αν όχι; Δε μένει κάτι άλλο από το "delete" και την πλήρη αδιαφορία.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ