Όχι σχέση, μόνο φίλοι: Υπάρχει τρόπος! | σχεσεις & sex , φιλια | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΦΙΛΙΑ
9:33
22/2/2016

Όχι σχέση, μόνο φίλοι: Υπάρχει τρόπος!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορούν άντρες και γυναίκες να είναι μόνο φίλοι; Η δική μας απάντηση είναι καταφατική υπό προϋποθέσεις!  Ποιές είναι αυτές; 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Ας τις εξετάσουμε μία -μία. 

1. Η έλξη είναι φυσιολογική, το ζήτημα είναι πως αντιδράμε σε αυτήν 

Σε αρκετές περιπτώσεις μια φιλία ξεκινάει από μονομετρή έρωτα ή έλξη. Κι όμως αυτό δεν είναι απαγορευτικό για την εξέλιξη της σχέσης σε φιλική και μόνο. Με τον καιρό - ειδικά αν από την άλλη πλευρά δεν υπάρξει ανταπόκριση - αυτό το συναίσθημα ξεφουσκώνει και δίνει τη θέση του σε μια καλή φιλια. 

2. Υπάρχουν όρια, μη τα ξεπερνάς 

Δε χρειάζεται να υπενθυμίζεις λεκτικά τα όρια στον άνδρα φίλο, αρκεί αν το δείχνεις με τον τρόπο σου. Αγκαλιές και φιλιά επιτρέπονται με μέτρο αν δε θέλεις αυτή η φιλική σχέση να παρεκτραπεί και να οδηγηθεί σε ερωτική.

 

3. Μη δίνεις σημασία στα κουτσομπολιά 

Σίγουρα θα υπάρξουν σχόλια και υπόνοιες πως κάτι παραπάνω τρέχει με τον κολλητό κι αυτά πρέπει να τα περιμένεις. Σε αυτή την περίπτωση αντί να αντιδράς ή να προσπαθήσεις να πείσεις για το αντίθετο απάντησε αρνητικά και τερμάτισε την κουβέντα. Αν θέλεις να έχεις άντρα κολλητό μάθε να προσπερνάς τα σχόλια. 

4. Μη φλερτάρεις 

Πολλοί μπερδέυουν τη φιλία μεταξύ διαφορετικού φύλου με το φλερτ και τιν πλατωνικό έρωτα. Ουδεμία σχέση δεν έχουν αυτά τα δύο. Το φλερτ προϋποθέτει συναίσθημα ερωτικό και δεν έχει να κάνει με φιλία. Με τον κολλητό θα συζητήσεις, θα γελάσεις, θα περάσεις καλά αλλά δε φλερτάρεις. Κανόνας απαράβατος. 

 

5. Υπάρχει ζήλια; Γιατί; 

Είναι αρκετά συχνό φιανόμενο ο ένας από τους δύο να ζηλεύει στην ιδέα πως ο άλλος θα κάνει μια ερωτική σχέση. Αν συμβαίνει αυτό πιθανότατα η σχέση σας να μην έχει περάσει ακόμη στο στάδιο της φιλίας αλλά να υπάρχει διάχυτος ερωτισμός. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις γιατί αν δε το κάνεις αυτό υποσκάπτεις την ευτυχία και των δύο. 

6. Μην αφήνεις τον σύντροφό σου στην "απ΄εξω" 

Είναι σημαντικό να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορέσει ο σύντροφός σου ν΄αποδεχτεί τη φιλία σου με έναν άλλο άντρα. Πρώτο και κύριο που έχεις να κάνεις είναι να διαλύσεις κάθε συννεφάκι ανασφάλειας. Κανόνισε κοινές εξόδους, μην κρύβεις μηνύματα και μην απομακρύνεσαι κάθε φορά που μιλάς στο τηλέφωνο με τον κολλητό και δημιούργησε τις βάσεις για μια σχέση εμπιστοσύνης. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ