Οι φίλοι που θα χάσεις | σχεσεις & sex , φιλια | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΦΙΛΙΑ
9:48
15/8/2016

Οι φίλοι που θα χάσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μεγαλώνοντας κάποιοι φίλοι μένουν κι άλλοι έρχονται και παρέρχονται, διαδικασία που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εξαιρετικά επώδυνη. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Το να κόψεις επαφή με ανθρώπους που κάποτε θεωρούσες φίλους είναι δύσκολο αφού στην πραγματικότητα είναι σαν να χάνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν διαμορφώσει μεγάλο μέρος των αναμνήσεών σου αλλά και της προσωπικότητάς σου. Βέβαια κάθε απώλεια, ανάλογα με το είδος της, πονάει με τρόπο διαφορετικό.

Παρακάτω παρουσιάζουμε τις τέσσερις πιο συχνές περιπτώσεις απώλειας φίλων. 

 

Ο φίλος που ποτέ δεν ειχες 

Μπορείς να χάσεις κάτι που ποτέ δεν είχες; Φυσικά και κάτι τέτοιο δε γίνεται. Μπορείς όμως να χάσεις αυτό που νόμιζες πως είχες. Φίλοι που θεωρείς έμπιστους και καρδιακούς, αν σε προδώσουν χάνονται, μαζί φυσικά με το την ψεύτικη φιλία τους. 

Ο φίλος που σε απογοήτευσε 

Ακόμη κι αν σου είναι δύσκολο να εμπιστευτείς ανθρώπους, στους φίλους γκρεμίζεις τα οχυρά και αφήνεις χώρο.  Αν όμως σε απογοητεύοσουν, τότε ο πόνος θα μετασχηματιστεί σε θυμό για το χρόνο που σπατάλησες δίχως πραγματικά να αξίζει. 

Αυτός που είναι δίπλα σου φαινομενικά και μόνο

Οι άνθρωποι αλλάζουν, το ίδιο και οι επιθυμίες και προτεραιότητές τους. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση ο πόνος είναι πιο γλυκός, αφού δεν βιώνεις διάψευση ή προδοσία.  

Ο φίλος που θα ξενιτευτεί

Η ζωή και οι καταστάσεις μπορεί να φέρουν εμπόδια ή να βάλουν πόλεις, χώρες, ακόμη και ωκεανούς ανάμεσα σε αδελφικούς φίλους. Τα social media και τα τηλέφωνα βοηθούν να διατηρηθεί επαφή αλλά δυστυχώς δεν είναι το ίδιο. 

 

 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ