Να σου πω ένα μυστικό; Όσα δε λέγονται ούτε στην κολλητή! | σχεσεις & sex , φιλια | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΦΙΛΙΑ
15:01
17/1/2017

Να σου πω ένα μυστικό; Όσα δε λέγονται ούτε στην κολλητή!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπάρχει μυστικό που κρατάς κρυφό ακόμη κι από την κολλητή; Κι όμως! Κάποια πράγματα καλό είναι να τα κρατάς για τον εαυτό σου και μόνο, όσο κι αν εμπιστεύεσαι τη φίλη. Ας δούμε μερικά από αυτά. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Τι να μην αποκαλύψεις ούτε στην κολλητή & γιατί

#1 Τις επιδόσεις του καλού σου στο κρεβάτι 

Μπορεί να είναι ο πιο φλογερός άντρας που έχεις συναντήσει και να σε κάνει να βλέπεις αστεράκια κάθε φορά που βρίσκεστε ερωτικά, καλό είναι όμως να μην το αποκαλύψεις ή έστω να μη δώσεις πικάντικες λεπτομέρειες στις φίλες. Καμιά φορά η ζήλια ή η περιέργεια έχουν δυσάρεσετες συνέπειες οπότε φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως πρέπει να γίνεις η « Μαρία της σιωπής» κρατώντας σιγή ιχθύος για κάθε χοτ πλευρά της ερωτικής σου ζωής.

#2 Τα προβλήματα στη σχέση σου 

Κανόνας απαράβατος: μη βάζεις τρίτους μέσα στη σχέση σου. Κανένας δε γνωρίζει τη σχέση σου με τον σύντροφό σου καλύτερα από εσάς τους δύο. Άλλωστε, συχνά-πυκνά θα διαπιστώσεις πως οι απόψεις διίοστανται κι έχουν σε πολλά να κάνουν με προσωπικές εμπειρίες. 

#3 Τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας 

Μπορεί να της έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη αλλά όταν μιλάμε για ζητήματα οικονομικά κακό είναι να διαφυλάσσεις τα προσωπικά σου δεδομένα. 

#4 Το pin του κινητού σου ή τους κωδικούς σου στα Social Media 

Τα πιν λέγονται «μυστικοί» αριθμοί διότι πρέπει να φυλάγονται κρυφά και όχι να τα διατυμπανίζεις. Εκτός κι αν θέλεις να μπεις σε μπελάδες. Είσαι σίγουρη πως δεν έχεις απολύτως τίποτα να κρύψεις; 

#5 Το άρωμα που φοράς 

Ίσως ακούγεται παρατραβηγμένο αλλά το άρωμα για μια γυναίκα είναι η σφραγίδα της. Αν λοιπόν θέλεις να είσαι η μοναδική που το φοράει προσπάθησε να το διασφαλίσεις κρατώντας τη μάρκα ως επρασράγιστο μυστικό. Εκτός κι αν φυσικά δε σε ενοχκλεί και τόσο. 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ