Μικρά ψεματάκια | σχεσεις & sex , φιλια | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΦΙΛΙΑ
0:00
7/3/2005

Μικρά ψεματάκια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Είμαι ψευτρούλα, τι να κάνουμε...
Είμαι ψευτρούλα, τι να κάνουμε...
Στα "κατά συνθήκην" ψεύδη και όχι μόνο καταφεύγει το 96% των Βρετανίδων. Σύμφωνα με το γυναικείο περιοδικό "That's Life" που δημοσιεύει τα 10 πιο συνήθη ψεύδη στα οποία καταφεύγει ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας, η συντριπτική πλειοψηφία των Βρετανίδων (96%) ομολογούν ότι ψεύδονται για ν' αποφύγουν ενοχλητικές ή δύσκολες καταστάσεις

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Στα "κατά συνθήκην" ψεύδη και όχι μόνο καταφεύγει το 96% των Βρετανίδων. Σύμφωνα με το γυναικείο περιοδικό "That's Life" που δημοσιεύει τα 10 πιο συνήθη ψεύδη στα οποία καταφεύγει ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας, η συντριπτική πλειοψηφία των Βρετανίδων (96%) ομολογούν ότι ψεύδονται για ν' αποφύγουν ενοχλητικές ή δύσκολες καταστάσεις. Η δημοσκόπηση έγινε σε 5.000 γυναίκες ηλικίας περίπου 38 ετών στην Αγγλία, την Ουαλία και τη Σκοτία.

Τα ψέματα που χρησιμοποιούνται κυρίως κατά σειρά προτεραιότητας είναι:
1. "Βεβαίως, δεν δείχνεις να έχεις παχύνει!
2. "Τα παπούτσια μου στοίχισαν μόνο 10 λίρες" (14,5 ευρώ)
3. "Καθυστέρησε το λεωφορείο (ή το τρένο)"
4. "Έχω πονοκέφαλο"
5. "Ήπια μόνο ένα ποτηράκι"
6. "Αυτό το φόρεμα σου πάει πολύ"
7. "Η επιταγή έχει ταχυδρομηθεί"
8. "Δείχνεις δέκα χρόνια νεότερη"
9. "Ήσουν φανταστικός το βράδυ" και
10. "Σ΄αγαπώ".

Οι γυναίκες λένε ψέματα κυρίως στο έτερον τους ήμισυ σε ποσοστό 70%, στους φίλους και γονείς τους (64% και 65%), με όσους συνδιαλέγονται στον επαγγελματικό τομέα (58%) στους προϊστάμενούς τους (57%).
Η σφυγμομέτρηση δεν αναφέρει τα δέκα ψέματα που προτιμούν οι άνδρες ούτε αν είναι περισσότερο ή λιγότερο ψεύτες από τις γυναίκες.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ