Γιατί χρειάζεσαι μια φίλη Σκορπιό | σχεσεις & sex , φιλια | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΦΙΛΙΑ
14:03
3/11/2016

Γιατί χρειάζεσαι μια φίλη Σκορπιό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τόσα έχουν ειπωθεί για τους Σκορπιούς στο ερωτικό κομμάτι, τι γίνεται όμως από την πλευρά των φίλων; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά αυτά που τους κάνουν απαραίτητους στη φιλία; 

 

#1 Της αρέσει να παίζει με τη φωτιά & σε συμπαρασύρει 

Μια Σκορπίνα φίλη ελκύεται από τον κίνδυνο και την περιπέτεια και σε συμπαρασύρει κι εσένα να ξεπεράσεις τον εαυτό της και να κάνεις πράγματα που δύσκολα θα τα έκανες μόνη σου. Από λούνα παρκ, extreme sports, περίεργες γεύσεις, μακρινά ταξίδια, οτιδήποτε άγνωστο και ιδιαίτερο φαντάζει γοητευτικό για τη σκορπίνα φίλη που θέλει να τα δοκιμάσει όλα αλλά πάντα με παρέα. 

#2 Είναι απίστευτα δοτική (αρκεί να μην την πληγώσεις)

Καλόκαρδο και δοτικό ζώδιο ο Σκορπιός; Κι όμως! Η Σκορπιός φίλη είναι από τις πιο ευαίσθητες ψυχές και γίνεται χαλί να την πατήσεις. Η φιλία έχει υψηλή θέση στον κώδικα αξιών της και θα στο αποδείξει με την πρώτη ευκαιρία. Ουέ κι αλοίμονο όμως αν προσώσεις τη φιλία της, θα αποκαλυφθεί το κεντρί της και είναι γεμάτο δηλητήριο. 

#3 Ποτέ δε θα προδώσει τη φιλία εκτός κι αν...

Δύσκολα θα σε προδώσει αν σε υπολογίζει ως φίλη. Οι φίλοι είναι φίλοι και οι εχθροί είναι εχθροί - τελεία και παύλα. Θυμήσου: μη γίνεις εχθρός της, τότε την έβαψες!

#4 Έχει απίστευτη διαίσθηση 

Αυτό είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό και ιδιαίτερα χρήσιμο. Εμπιστεύσου το ένστικτό της. Θα διαπιστώσεις πως σπάνια πέφτει έξω. 

#5 Θα σου καταστρώσει το καλύτερο σχέδιο εκδίκησης

Η εκδίκηση είναι μέσα στο αίμα της, το ίδιο και η στρατηγική. Σε πλήγωσε ο πρώην και θέλεις να τον εκδικηθείς; Με μια φίλη στο ζώδιο του Σκορπιού έχεις κρυμμένο άσσο στο μανίκι. Γνωρίζει πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και πάνω απ΄όλά ξέρεις πώς και πότε να το σερβίρει. 

#6 Σκύλος που γαυγίζει δε δαγκώνει 

Είναι ζηλιάρα, απόλυτη, κτητική, παρεξηγιάρα και εξοργίζεται εύκολα. Η έκρηξη θυμού της είναι τόσο έντονη που δύσκολα μπορείς να ξεστομίσεις λέξη. Κι όμως μετά το ξέσπασμα έρχεται η γαλήνη. Είναι εκρηκτικός χαρακτήρας, αποδέξου το. 

#7 Λέει τα πράγματα με το όνομά τους (κι ας πονάνε)

Δύσκολα θα σου αποκρύψει τη γνώμη της, όσο σκληρή κι αν είναι. Εδώ που τα λέμε από κόλακες άλλο τίποτα, χρειάζεσαι μια τέτοια φίλη κι ας σε πονάει πού και πού. 

Θυμήσου:

  1. Με τη Σκορπιό χρειάζεσαι υπομονή, ειδικά σε εκρήξεις θυμού ή ζηλοτυπίας. Είπαμε δεν είναι οι πιο εύκολοι άνθρωποι. 
  2. Το παν είναι να μην την προσβάλλεις πάνω στον καυγά. Αν δεν το κάνεις γρήγορα θα σου ζητήσει συγγνώμη. Αν νιώσει έλλειψη σεβασμού, ετοιμάσου ν΄ακούσεις λόγια σκληρά που θα σε πονέσουν.
  3.  Προσοχή! Αν την προδώσεις ξέχνα της και... προφυλάξου. Δε θα το ξεχάσει ποτέ και στην πρώτη ευκαιρία θα σου το ανταποδώσει. 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ