5 αλάνθαστοι τρόποι για να κάνεις νέες φιλίες | σχεσεις & sex , φιλια | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΦΙΛΙΑ
15:24
31/10/2016

5 αλάνθαστοι τρόποι για να κάνεις νέες φιλίες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλές από τις φίλες παντρεύτηκαν κι έκαναν κουτσούβελα, άλλες μετακόμισαν σε άλλη πόλη ή ξενιτεύτηκαν στο εξωτερικό κι άλλες απλά χάθηκαν χωρίς συγκεκριμένο λόγο κι αιτία. Εσύ έμεινες μόνη σαν το λεμόνι και πασχίζεις για νέες φιλίες αλλά...   

Υπάρχει άραγε αλάνθαστος τρόπος για να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους; Χρυσός κανόνας και συνταγή δεν υπάρχει, ωστόσο, πέντε είναι τα βασικά σημεία. Τσέκαρέ τα και θα δεις διαφορά. 

 

1. Βρες κοινά σημεία επαφής 

Σου αρέσει ο χορός; Προτιμάς την εκμάθηση ξένων γλωσσών; Είσαι κορίτσι της τέχνης ή μήπως σε έχει κερδίσει ο αθλητισμός; Όποια κι αν είναι τα ενδιαφέροντά σου, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου δίνουν: να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχετε κοινά σημεία επαφής. Φιλικές σχέσεις είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν όταν εκπέμπεις σε ίδιο μήκος κύματος με άλλους ανθρώπους. Αντί λοιπόν να κάθεσαι κλεισμένη σπίτι, καθισμένη στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση, ασχολήσου με κάτι. Θα γεμίσεις μπαταρίες και θα έρθεις σε επαφή με κόσμο. 

Είναι αργά για νέες φιλίες; 

2. Πάνω απ΄όλα αυτοπεποίθηση & προθυμία 

Αν δε μιλήσεις ή νιώθεις έξω από τα νερά σου δύσκολα θα βάλεις τα θεμέλια για νέες φιλίες και γνωριμίες. Πες μια καλημέρα κι άσε τη να πέσει κάτω. Με μια καλημέρα κι ένα πλατύ χαμόγελο μπορεί να ξεκινήσει κουβεντούλα και μια μεγάλη φιλία. Το παν είναι η αρχή...  

Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου σε 8 βήματα

 

3. Να είσαι ο εαυτός σου 

Μην προσποιείσαι πως είσαι κάποια άλλη. Να είσαι αυθεντική αν θέλεις να δημιουργήσεις γερές κι ουσιαστικές φιλίες που θ΄αντέξουν στο χρόνο και τις δυσκολίες. Μίλα ανοιχτά, ουσιαστικά και πάνω απ΄όλα άσε τα ψέματα και τους φαφλατισμούς για να εντυπωσιάσεις. 

Οι χρυσοί κανόνες του κώδικα φιλίας 

4. Κάνε πρόταση, δεν είναι ντροπή

Έχετε μιλήσει, μοιάζει να τα έχετε βρει αλλά δεν έχει γίνει η κίνηση αυτή, το ένα βήμα παραπάνω. Γιατί να μη το κάνεις εσύ; Πρότεινε έξοδο για σινεμά, για θέατρο, για μια πρωινή βόλτα ή άλλη δραστηριότητα. 

5. Η ευγένεια & η καλοσύνη είναι όπλα 

Ξέχνα το σκοτείνιασμα και την αρνητικότητα γιατί σε κρατούν εγκλώβισμένοι. Να είσαι ευχάριστη και καλοσυνάτη. Η ευγένεια δεν τσακίζει μόνο κόκκαλα αλλά και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να κάνεις νέους φίλους και γνωριμίες. 

Το χάρισμα της απόλυτης ευτυχίας 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ