3 προτάσεις για να γιορτάσεις με φίλες την ημέρα της γυναίκας | σχεσεις & sex , φιλια | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΦΙΛΙΑ
14:03
8/3/2017

3 προτάσεις για να γιορτάσεις με φίλες την ημέρα της γυναίκας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να γιορτάσεις, ανάλογα με τη διάθεση αλλά και τα οικονομικά σου.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

1. Γιόρτασε αλά womenonly: Γυναίκες ενωμένες, ποτέ νικημένες 

Κάλεσε φίλες, ξαδέλφες, συναδέλφους και λοιπές γνωστές βάζοντας ένα και μόνο όρο: Να έρθουν μόνες ή συνοδεία γυναικών και μόνο! Είναι η ημέρα σας μη το ξεχνάς. Εναλλακτικά μπορείς να κανονίσεις μια κοινή έξοδο ή ταξιδάκι, αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η σημερινή ημέρα είναι μια ευκαιρία για ανανέωση και διασκέδαση. Άσε για λίγο τις έννοιες και ρίξε το έξω αλά womenonly.

2. Πες το με ένα λουλούδι

Ακόμη και το Google, με ένα ιδιαίτερο doodle, λέει σήμερα χρόνια πολλά στις γυναίκες. Γιατί να μη το κάνεις κι εσύ; Δώσε ένα λουλούδι κι ένα φιλί στις γυναίκες αυτές που θα έδιναν και τη ζωή τους για εσένα, που δεν είναι άλλες από τη μητέρα και τις γιαγιάδες. Αν η απόσταση δε βοηθά κάλεσε τες στο τηλέφωνο και υπενθύμισε τους πόσο τις αγαπάς. Ακόμη κι αν η γιαγιά δεν γνωρίζει τη γιορτή, σίγουρα θα χαρεί με τη γλυκιά σου κίνηση. 

3. Η Ισχύς εν τη ενώσει: Πάρε έμπνευση από πετυχημένες γυναίκες 

Αυτή η ξεχωριστή ημέρα είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθείς τα θέλω σου, να οπλιστείς με δύναμη και να πετύχεις! Θυμήσου μαζί με φίλες τους αγώνες που έδωσε το φεμινιστικό κίνημα, πάρτε έμπνευση από τις γυναίκες αυτές και πάρτε μια μεγάλη απόφαση: ν΄αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας, τους σημαντικούς αλλά και τους ασήμαντους. Αν πάλι, προτιμάτε πιο σύγχρονα πρότυπα, πάρτε έμπνευση από σύγχρονες, διάσημες γυναίκες με στιλ της showbiz και όχι μόνο! Κι επειδή η ισχύς εν τη ενώσει ξεκινήστε από σήμερα. Βάλτε στόχο, όποιος κι αν είναι αυτός - μικρό ή μεγάλο - και προχωρήστε προς την επιτυχία. Από το στήσιμο μιας νέας συνεργασίας ή ακόμη και την αρχή της δίαιτας. 

Από τη Δήμητρα Γκούντρα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ