Θα είναι αυτό το φόρεμα το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού; | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
7:52
11/6/2020

Θα είναι αυτό το φόρεμα το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να ακούγεται λίγο πρόωρο να πούμε ότι γνωρίζουμε από τώρα ποιο είναι τo φόρεμα του καλοκαιριού όταν μόλις ξεκίνησε το καλοκαίρι και όταν πάρα πολλοί άνθρωποι μόλις έχουν αρχίσει να κάνουν καλοκαιρινές εξορμήσεις μετά από την καραντίνα των τελευταίων δύο μηνών.

Άρα, πώς μπορούμε να ισχυριστούμε ότι το φόρεμα Serita της Cult Gaia είναι έτοιμο να διεκδικήσει τον τίτλο «φόρεμα του καλοκαιριού»; Υπάρχουν μερικά βασικά σημεία. Η πλεκτή κατασκευή του, η εφαρμοστή σιλουέτα με τα ανοίγματα και οι δύο επιλογές χρωμάτων (μαύρο και κεχριμπάρι), εμπίπτουν εύκολα στo πνεύμα της εποχής. Όχι, δεν είναι φόρμα (που είναι και αυτή στη μόδα), αλλά, ναι, είναι άνετο. Είναι ουδέτερο και στις δύο επιλογές και μας παραπέμπει σε σιλουέτες της δεκαετίας του '70 που συναντούν τα 90s όπως ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Επίσης, κυρίες όπως η Candice Swanepoel άρχισαν να επιδεικνύουν το Serita στο κόκκινο χαλί λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού και κλειστούμε σπίτια μας. Αυτό είτε επηρέασε είτε όχι τις influencers, τις είδαμε να φοράνε τo εν λόγω φόρεμα στο σπίτι τους ή στους κήπους τους, συμπεριλαμβανομένων των υπέροχων Romee Strijd που είναι έγκυος, Rosie Huntington-Whiteley, Camille Charriere και πολλών ακόμα.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on May 28, 2020 at 10:14am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on May 8, 2020 at 8:21am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on May 28, 2020 at 5:26am PDT

 

Εάν θέλεις λοιπόν και εσύ να ενταχθείς στις λαμπερές υπάρξεις των social media και να φορέσεις αυτό το υπέροχο φόρεμα, καλύτερα να βιαστείς καθώς έχει ήδη εξαντληθεί σε αρκετά fashion website.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ