Τα τοπ κομμάτια για την πασχαλινή βαλίτσα | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / SHOPPING & ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
11:44
15/4/2014

Τα τοπ κομμάτια για την πασχαλινή βαλίτσα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μου ετοιμάζεσαι για πασχαλινές «διακοπές» και είσαι μες την καλή χαρά; Μήπως όμως είσαι από τα κορίτσια που η διαδικασία της βαλίτσας, τους χαλάει την διάθεση; Γιατί είμαι εγώ εδώ βρε κουτό; Γιατί; (έλα μου ντε;) Λοιπόν φιλενάδα, θα επικεντρωθούμε σε «κομμάτια» κλειδιά, τα οποία μπορούν να φορεθούν με πάνω από έναν τρόπους, αλλά και που να συνδυάζονται με την πλειοψηφία των λοιπών ρούχων, κάτι σαν μπαλαντέρ – πολύεργαλείο ένα πράμα.
 
Από τη Μάντυ Σωτηρίου (https://donotbuyjustcry.blogspot.gr)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Denim πουκάμισο</b>  Το πόσο το έχω ευχαριστηθεί φέτος, δεν περιγράφεται. Κρίμα που δεν μπορεί να μιλήσει, να στα πει από μόνο του. Θες να το φορέσεις για «καλό»; Του κοτσάρεις ένα statement κολιέ,

Denim πουκάμισο Το πόσο το έχω ευχαριστηθεί φέτος, δεν περιγράφεται. Κρίμα που δεν μπορεί να μιλήσει, να στα πει από μόνο του. Θες να το φορέσεις για «καλό»; Του κοτσάρεις ένα statement κολιέ, μια μαύρη φούστα full ή pencil ότι έχεις, δεν θα μαλώσουμε, και πας από επιτάφιο μέχρι club. Δεύτερη χρήση: Θες να πας για ένα καφέ στην αγορά του χωριού. Βάζεις ένα t-shirt, το denim πουκάμισο από πάνω ανοιχτό, ένα παντελόνι και ένα ζευγάρι flat και είσαι άνετη όπου και να κάτσεις, μέσα ή έξω, σε σκιά ή σε ήλιο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ