Πώς θα φορέσεις σωστά το λευκό φόρεμα | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
20:00
21/8/2015

Πώς θα φορέσεις σωστά το λευκό φόρεμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το little black dress είναι πλέον παρελθόν. Ας υποδεχτούμε το νέο μαύρο- το λευκό φόρεμα. Αντίθετα βέβαια με το μαύρο που τα κρύβει όλα, το λευκό μπορεί εύκολα να χαντακώσει το στυλ σου. Ιδού λοιπόν οι τοπ συμβουλές για να φορέσεις με επιτυχία το άσπρο το φορεματάκι σου.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Διάλεξε τη σωστή απόχρωση:</b>  Ευτυχώς για εμάς, η παλέτα του λευκού έχει πολλές αποχρώσεις και είναι στο χέρι σου να βρεις αυτή που θα αναδείξει το λουκ σου. Το λευκό που θα επιλέξεις έχει να κάν

Διάλεξε τη σωστή απόχρωση: Ευτυχώς για εμάς, η παλέτα του λευκού έχει πολλές αποχρώσεις και είναι στο χέρι σου να βρεις αυτή που θα αναδείξει το λουκ σου. Το λευκό που θα επιλέξεις έχει να κάνει τόσο με το χρώμα της επιδερμίδας σου όσο και με το χρώμα των μαλλιών σου. Έτσι, μπορείς να διαλέξεις από το πολύ λευκό μέχρι το κρεμ λευκό, εκείνο που σου ταιριάζει. Οι λευκές επιδερμίδες (με ροζ και μπλε αποχρώσεις) δένουν περισσότερο με το ανοιχτό λευκό, το πιο ζωηρό και με ασημένια αξεσουάρ. Οι μέτρια σκούρες επιδερμίδες (με πορτοκαλί, κίτρινες και κόκκινες αποχρώσεις) δένουν με το εκρού (δες τη Λόπεζ) και χρυσά αξεσουάρ. Οι πολύ σκούρες επιδερμίδες δένουν τόσο με το εκρού όσο και με το κρεμ λευκό αλλά όχι με το εντελώς ζωηρό λευκό που μπορεί να δημιουργήσει μια αντίθεση τόσο μεγάλη, που να φωσφορίζεις. Οι πιο χλωμές επιδερμίδες μπορούν να έρθουν σε αρμονία με το off white που πλησιάζει στο εντελώς λευκό. Αν δεν είσαι σίγουρη για το πιο λευκό σου ταιριάζει, δοκίμασέ το με φυσικό φως ήλιου κι όχι σε σκοτάδι.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ