Η Τriumph καινοτομεί & μας παρουσιάζει το Magic Wire! | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
15:38
8/10/2014

Η Τriumph καινοτομεί & μας παρουσιάζει το Magic Wire!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Magic Wire της Triumph
Magic Wire της Triumph
Ήρθε η ώρα να νιώσετε άνετες αλλά και sexy!
 
Είναι από εκείνες τις στιγμές της καθημερινότητας που σε καταπιέζουν τα πάντα και την πληρώνει η μπανέλα στο σουτιέν σου, αλλά τι να κάνεις που δεν μπορείς χωρίς αυτή; 
Σε νιώθουμε απόλυτα, γιατί και εσύ, όπως και το 73% των γυναικών πιστεύουν ότι ένα σουτιέν που δεν έχει καλή εφαρμογή και ενοχλεί στο δέρμα, έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή αλλά και τη διάθεσή τους!
 
Μήπως τελικά η ζωή σου θα γινόταν πολύ ευκολότερη αν μπορούσες να μη φοράς σουτιέν για να μπορείς νιώθεις άνετα; 
 
Κορίτσια, δεν χρειάζεται να περιμένουμε άλλο! Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε μια για πάντα τα άβολα σουτιέν γιατί η Triumph, η εταιρεία που φροντίζει πάντα η γυναίκα να είναι άνετη αλλά και sexy, έφερε την απόλυτη λύση για όλες μας!
 
Το μυστικό όπλο της εταιρείας Triumph που θα γίνει και δικό σας λοιπόν, είναι το Μagic Wire
 
Πρόκειται για μία μπανέλα από σιλικόνη, η οποία είναι σχεδόν ανύπαρκτη, προσφέροντας ωστόσο στο 100% τη στήριξη που προσφέρει και η κλασική.
 
Το Magic Wire εφαρμόζεται σε 2 από τις αγαπημένες σας σειρές της Triumph, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και φυσικά όλα τα γούστα! 
 
Στην καθημερινή και αγαπημένη σειρά Body Make-Up Magic Wire η οποία είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα και μέχρι D cup και είναι ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και για κάθε περίσταση.
 
Στη σειρά διαμόρφωσης Contouring Sensation η οποία είναι διαθέσιμη σε 2 χρώματα και μέχρι D cup και συνδυάζει αρμονικά τις sexy λεπτομέρειες με τη διακριτική σμίλευση της σιλουέτας.
 
Μη διστάσετε λοιπόν να δοκιμάσετε το νέο Magic Wire της Triumph το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα σας καταπλήξει!
 
Μην ξεχνάς να κάνεις κλικ:
 
https://www.triumph.com/gr/el/index.html
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ