Η Nike μας παρουσιάζει το μοναδικό LunarGlide+3 | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
15:18
27/7/2011

Η Nike μας παρουσιάζει το μοναδικό LunarGlide+3

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Nike παρουσιάζει το LunarGlide+3, ένα παπούτσι που συνδυάζει την εξαιρετική ευστάθεια και την απόσβεση κραδασμών με την ιδιαίτερα μαλακή αίσθηση και την ασφαλή εφαρμογή. 

Η Nike παρουσιάζει το LunarGlide+3, ένα παπούτσι που συνδυάζει την εξαιρετική ευστάθεια και την απόσβεση κραδασμών με την ιδιαίτερα μαλακή αίσθηση και την ασφαλή εφαρμογή. Χαρακτηριστικό του είναι το Dynamic Support, ένα σύστημα το οποίο παρέχει ομαλές μεταβάσεις του πέλματος στις διάφορες θέσεις καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Επιπλέον, ένα καινοτομικό λουράκι στο μέσον του παπουτσιού προσφέρει καλύτερη εφαρμογή και υποστήριξη. Έτσι, το LunarGlide+3, ελαφρύ και εύκαμπτο υπόδημα, εξασφαλίζει ομαλό διασκελισμό διευκολύνοντας παράλληλα την αναπνοή του πέλματος. Διαθέτει επίσης το εξαιρετικά μαλακό αφρώδες υλικό Lunarlon, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί με βελτιωμένο τρόπο κατά μήκος του πάτου για σωστή απόσβεση των κραδασμών και άνεση.

Τι είναι το σύστημα Dynamic Support;

Το Nike LunarGlide+3 χρησιμοποιεί το σύστημα Dynamic Support, το οποίο συνίσταται σε μια ενδιάμεση σόλα δύο τμημάτων ειδικά σχεδιασμένη για να εξασφαλίζει απόλυτη ευστάθεια και αντικραδασμική προστασία.

Το σύστημα Dynamic Support περιλαμβάνει επιφάνειες από δύο διαφορετικούς τύπους αφρώδους υλικού τοποθετημένες σε αντίθετες κατευθύνσεις – ο πυρήνας είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικά μαλακό Lunarlon υλικό ενώ η ο φορέας είναι κατασκευασμένος από πιο πυκνό αφρώδες υλικό που παρέχει μεγαλύτερη υποστήριξη.  

Το νέο παπούτσι Nike LunarGlide+3 θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα λιανικής πώλησης τον Αύγουστο. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ