Η Ανάσταση θέλει το μίνι της: 3 λαμπερά λουκ | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / SHOPPING & ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
8:06
19/4/2014

Η Ανάσταση θέλει το μίνι της: 3 λαμπερά λουκ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτή την άνοιξη τα μίνι έχουν τρεις τύπους: τα ασύμμετρα, τα δερμάτινα και τα γυαλιστερά. Τα ασύμμετρα είναι αυτά με μύτες, ανισόπεδα ύψη και σκισίματα, και ανάλογα το υλικό, μπορούν να φορεθούν full season. Τα δερμάτινα ή «τύπου δερμάτινα» συναντιούνται και σε ίσια γραμμή αλλά και σε πλισέ και μπορούν να φορεθούν άνετα μέχρι να πιάσουν οι μεγάλες ζέστες και αρχίσουν και κολλάν τα μπούτια μας, που δεν το θέλουμε αυτό. Τέλος τα γυαλιστερά, με πούλιες και χάντρες, υπάρχουν και όσο υπάρχεις θα υπάρχουν, ειδικά για τη Λαμπρή μην νιώσεις ενοχές να τα φορέσεις. 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Το δερμάτινο μίνι  Τα δερμάτινα μίνι φοριούνται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδύασέ το δικό σου με ένα χαμηλό flat μποτάκι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι το απόγευμα, και ύστερα αντ

Το δερμάτινο μίνι

Τα δερμάτινα μίνι φοριούνται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδύασέ το δικό σου με ένα χαμηλό flat μποτάκι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι το απόγευμα, και ύστερα αντικατέστησέ το με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες για πιο βραδινό look, και είσαι super χωρίς να κάνεις τίποτε άλλο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ