Φτιάξε μοδάτη ζώνη από τρέντι γραβάτες | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
10:57
22/2/2013

Φτιάξε μοδάτη ζώνη από τρέντι γραβάτες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Βιβέτα Στρατηγού βρήκε τον τρόπο να αξιοποιήσει τις παλιές γραβάτες του μπαμπά της, κάνοντάς τις γυναικεία ζώνη. Ακολούθησε τα βήματα και ανανέωσε το στυλ σου.

ΥΛΙΚΑ

Παλιές γραβάτες σε χρώματα που να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Κλωστή σε αντίθετη απόχρωση από αυτές των γραβατών, ώστε να έχεις έντονη αντίθεση.

Μια απλή ραπτομηχανή.

Βήματα:

1. Τοποθέτησε τις γραβάτες αντικριστά έτσι ώστε η μύτη της μιας γραβάτας να έρχεται πάνω στη μύτη της άλλης. Στερέωσε τις με καρφίτσες, προσέχοντας να έχουν τοποθετηθεί ίσια, σαν να είναι η μία η προέκταση της άλλης.

2. Ξεκίνησε να γαζώνεις τη γραβάτα που η μύτη της βρίσκεται στο πάνω μέρος. Στρίψεε προσεκτικά στις γωνίες, έτσι ώστε το γαζί σου να είναι ίσιο και να ακολουθεί ακριβώς το σχήμα της γραβάτας.

3. Συνέχισε να γαζώνεις όλο το μήκος της γραβάτας περιμετρικά. Σκοπός είναι να σχηματιστεί ένα εμφανές γαζί πάνω στη γραβάτα για διακοσμητικούς λόγους. Η Βιβέτα, επιλέγοντας κόκκινη κλωστή, έχει καταφέρει να δώσει μια χαρούμενη νότα στο αποτέλεσμα.

4. Μόλις τελειώσεις με την πρώτη γραβάτα, συνεχίζεις με τη δεύτερη, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, έτσι ώστε το κόκκινο γαζί να διατρέχει όλο το μήκος της ζώνης. Οταν τελειώσεις και τη δεύτερη γραβάτα, θα έχεις στα χέρια σου μια πρωτότυπη ζώνη για όλα τα μονόχρωμα φορέματα ή πουκάμισά σας!

Πώς να τη φορέσεις: Η ζώνη τυλίγεται γύρω από τη μέση με τις δύο μύτες στο κέντρο του κορμού, όπως βλέπεις στη φωτογραφία. Συνδυάζεται τέλεια με μεσάτα φορέματα και είναι πολύ σταθερή, αφού οι γραβάτες είναι πάντα φοδραρισμένες.

Βιβέτα Στρατηγού

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ